Maloljetnici cirkali alkohol

0

Službenici kotorske policije su, zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Herceg Novi i saradnji sa službenicima Uprave za inspekcijske poslove izveli akciju pod nazivom „Mladost“, usmjerenu na sprječavanje služenja alkoholnih pića maloljetnicima u ugostiteljskim obektima na području Kotora.
“Tom prilikom, službenici policije i turistički inspektori su, između ostalog, 11.02.2018, u intervalu od 23,00 do 00,25 sati, izvršili kontrolu ugostiteljskog objekta „The Terminal“ u Kotoru. Kontrolom je u navedenom objektu zatečeno više maloljetnih lica u konzumiranju alkoholnih pića. Izvršeno je akotestiranje 15 maloljetnih lica u ovom ugostiteljskom objektu, starosti od 15 do 17 godina, kojim je utvrđeno da svi imaju određenu koncentraciju alkohola u organizmu”, navedeno je u saopštenju.
O svemu su obaviješteni roditelji maloljetnih lica, od kojih je od nadležnog policijskog inspektora uzeta izjava na okolnosti navedenog dogadjaja. Takođe, službenici policije su i od vlasnika objekta, kao i od zaposlenih u objektu, uzeli izjave u vezi sa navedenim.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.