Lukašenko provalio igru: Vladari iz sjenke koriste koronu za novi poredak!

4

Grupa milijardera zloupotrebom koronavirusa pokušava da izvrši novu raspodjelu političko-ekonomske moći u svijetu kako bi nastavili da kontrolišu tokove novca, postavljaju i smjenjuju vlade, izazivaju ratove, krize i recesije, a sumnja se osnovano da su ti takozvani vladari iz sjenke, među kojima je i osnivač „Majkrosofta“ Bil Gejts, u tu svrhu i pustili novi koronavirus.

Njihov plan da se pojave kao spasioci kako bi sačuvali moć ozbiljno je poremetio predsjednik SAD Donald Tramp. Zato je na njihovom udaru, čemu za sada uspješno odolijeva.

Na to upozorava predsjednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, koji tvrdi da bi svjetski igrači mogli da iskoriste pandemiju koronavirusa da preoblikuju svijet bez rata.

– Zar nemate utisak da svjetske sile žele da preoblikuju svjetski poredak uz pomoć takozvane psihoze koronavirusa, uključujući širenje infodemije – upitao je on.

Lukašenko je podsjetio na predlog UN da se odštampa novac u visini od deset odsto od svjetskog BDP za borbu protiv ekonomskih posledica virusa.

– To je prazan novac. Američki dolar nastavlja da gubi vrijednost kao takav. Doći će do inflacije. Ko će dobiti te hiljade milijardi, kod koga će one završiti? Zar to neće dovesti do toga da bogati postanu još bogatiji, a siromašni još siromašniji? Hoće – smatra bjeloruski predsjednik.

On se slaže da će svijet biti drugačiji nakon pandemije.

– Glavno pitanje za mene jeste gdje će biti naše mjesto u ovom novom svijetu, a ne ova koronapsihoza i infodemija – kaže Lukašenko.

4 Comments
 1. Baja_California komentariše

  To ti je to moj Lukasenko, sto bi moja baba rekla, „Da nije manitija ne bi nikad pametni zivljeli“

 2. Kafanski filozof komentariše

  Time su odavno poceli. Mi smo krivi sto nikad nismo proveravali , kad nas je neko upozoravao.
  Nego smo odmah mislili da je taj sto je upozoravao psihopata i ne treba ga slusati.
  Kao sto ce sada i Lukasenka svi smatrati psihicki obolelim.
  Djavolja najveca tajna je da ubedi narod da ga nema!!!

 3. M P komentariše

  istina ziva,bravo za Lukasenka.

 4. […]  Republike prenijeli su portali Borba.me, Magazindan.info i […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.