Luka Milivojević: FSS me je otjerao iz reprezentacije gledao sam menadžerisanja, sklanjanja…

0

Nacionalni fudbalski tim Srbije ostao je bez Luke Milivojevića (29). Kapiten Kristal palasa je poručio da više neće nastupati za „orlove“.

Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspjeh u daljem radu, što mi je vjerovatno nesvjesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina,istakao je Milivojević za „Novosti“.

Naš as je naveo i razloge za ovu odluku.

Ljudima u Savezu na čelu sa predsjednikom želim da kažem da su uspjeli u tome (na čemu su radili još prije Svetskog prvenstva) da me otjeraju iz reprezentacije. Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidjeo mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smjenjivanje selektora, smjenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima).

Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti, i njima i predsjedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i vjerovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspjeha u budućnosti, završio je Milivojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.