Lufthanza konsultant avio kompaniji To Montenegro

1

Lufthanza jedna od vodećih svjetskih avio kompanija izabrana je, na međunarodnom konkursu, za konsultanta nove nacionalne avio kompanije To Montenegro. Stručni tim Lufthanze će već od ponedjeljka 29. marta 2021. godine započeti saradnju sa menadžmentom kompanije To Montenegro kako bi se jasno definisala strategija i struktura nove avio kompanije.

“Tendencija menadžmenta je izgradnja avio kompanije po najmodernijim tržišnim principima koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbjednost i kvalitetnu uslugu našim budućim putnicima. Veliki broj svjetskih kompanija kao što su Lufthanza, Boeing i PWC se javio na međunarodni konkurs od kojih je izabrana Lufthanza zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svjetskih avio kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima”, saopšteno je iz To Montenegro.

Saradnja Lufthanze i To Montenegra kojom će se, kako dodaju, definisati strategija i struktura kompanije je osnova  stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio prevoznika koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate.

 

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Kako nas popasoše Njemci, a….

    2
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.