Ludnica u Nišu: Partizan odbranio Žućkovu ljevicu!

0

Žućkova ljevica ostaje u Partizanovim vitrinama!

Poslije mnogo neizvjesnosti i tenzija do poslednjeg sekunda košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u epskom meču Kupa Radivoja Koraća i to rezultatom 76:74 poslije dva pogotka ponajboljeg igrača utakmice Džoka Lendejla sa penala!

Sve se rješavalo u poslednjih 15 sekundi utakmice! Prvo je Beron pogodio trojku za veliki preokret, da bi ledeni Renfro pogodio vjerovatno i najvažniji šut na utakmici za 74:72, da bi se onda u završnih osam sekundi dogodilo svašta!

Prvo je Dobrić izvukao faul od Sija, otišao na liniju penala i bio neprecizan. Lopta se posle mnogo odbitaka nekako našla kod Perperoglua koji je pucao iz okreta i promašio, da bi Dobrić uhvatio odbitak i položio loptu za 74:74.

Andrea Trinkijeri je onda tražio minut odmora i uzeo napad iz protivničke polovine. A, kakva je ludnica onda tek nastala. Lendejl je dobio loptu od Sija iz auta za alej-up, a on je izvukao faul Berona, koji ga je vukao za ruku u skoku. Nastao je pravi metež na terenu, jer je prvo bio sviran namjeran faul Zvezdinog šutera, a onda je odluka preinačena u samo dva slobodna bacanja. Lendejl je oba pogodio i to je bio kraj utakmice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.