Lucija Đurašković na Fejsbuku lajkovala SDP pa izbačena iz DEMOS-a

1

Liderka budvanskog odbora DEMOS-a i član Predsjedništva te partije, Lucija Đurašković, isključena je juče iz stranke, a jedan od razloga je, kako se navodi u obrazloženju, i to što je Đurašković na Fejsbuku, kako navode, lajkovanjem podržala poziv izbornog agitatora Socijaldemokratske partije.

Odluku o isključenju donio je Glavni odbor DEMOS-a.

“Ne ostvarujući obaveze predviđene Statutom DEMOS-a koje su definisane članom 11, posebno u dijelu obaveze „član stranke radi na očuvanju i unapređenju ugleda stranke“ i „da se u izbornoj kampanji zalaže za uspjeh DEMOS–a na izborima“, Lucija Đurašković različitim radnjama je djelovala suprotno navedenim statutarnim normama. Izdvajajući samo dio takvih radnji nesporne činjenice potvrđuju da je Lucija Đurašković na Facebook-u lajkovanjem podržala poziv izbornog agitatora Socijaldemokratske partije Igora Jovovića koji se završava porukom: „Uradićemo to, stvaramo jaku Crnu Goru. Zato glasamo za SDP“, navodi se u obrazloženju odluke da Đurašković bude isključena.

Đuraškovićeva je sinoć na svom Facebook profilu objavila da je isključena iz partije.

“Obavještavam javnost da sam večeras kao član Predsjedništva stranke DEMOS izbačena iz iste, zbog afere VIJAGRA, koja je tumačena u vezi sa inicijatorom zahtjeva za isključenje”, napisala je Đuraškovićeva.

1 Comment
  1. Monarch komentariše

    Gospodjo VIAGRA da mi date i nju i africku sljivu i ja kad Vam vidim sliku grdna rabota.Nista ne bi pomoglo.

    20
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.