Ljuiđ Škrelja u akciji: Funkcioneri DPS-a u društvu osoba iz kriminalnog miljea

1

Visoki funkcioneri DPS-a Ljuiđ Škrelja i Ljoro Nrekić nedavno su bili u društvu osobe koja ima policijski dosije. Kako se može vidjeti na fotografiji koju Borba ekskluzivno objavljuje, njih dvojica sjede u društvu sa Koljom Nušijem. To lice se upravo označava i vodi u policijskim evidencijama.

Nuši je, po pisanju medija, osoba koja je više puta optuživana, a sumnjičio se da je zaplio maslinjak Basbuljuk na Valdanosu. On je, prema tvrdnjama upućenih, i u poslovnim relacijama sa gradonačelnikom Nrekićem.

On je imao neka navodna dugovanja prema gradonačelniku Ulcinja, pa mu je ustupio plažu Noki Beach, tačnije njegovim sinovima. Ta firma se zove D.O.O. Nick & Mark, a sve to se može provjeriti u J.P. Morsko Dobro gdje je evidentirano ustupanja plaže sa Noki Beach na Nick & Mark D.O.O.

U društvu, sa njima, kako se može visjeti na slici, sjedi i načelnik OB Ulcinja Arben
Tagani.

Kolja Nuši je, kako su pisali mediji, državljanin Švajcarske koji, navodno, ima dvije firme koje su pod blokadom, zbog enormnog poreskog duga, i koji je pod zaštitom navedenih lica, pa država ne može da se naplati. Takodje, podsjećamo da je istog dana kada je došlo do velikog požara u Ulcinju, u kojem je učinjena velika materijalna šteta, Nušiju, koji je osumnjičen za požar, omogućeno da napusti državnu granicu Crne Gore, bez evidentiranja u policijski sistem prelaska granica.

Podsjetimo da je Ljuiđ Škrelja prije šest godina bio glavni akter druženja sa Hajdarom Cufajem, osoba koja se dovodi u vezu sa sumnjivim poslovima na Kosovu i Crnoj Gori, a snimljen je kako se obučen kupa u bazenu.

 

Redosljed na fotografiji:
Na čelu stola Ljuđ Škrelja, sa lijeve strane Ljoro Nrekić, do njega Kolja Nuši, zatim Alber Kastrati – sin Antona Kastratia, donjega Ljuz Nikola – vlasnik plaze Toni Grill.

Desno od Luiđa Škrelje: Prelja Škrelja – vlasnik plaže Kopakabana beach, zatim Arben Tagani – načelčnik policije OB Ulcinj, Nikola Đinaj – vlasnik plaže Evropa Beach i Pero Delić – vlasnik plaže Safari Beach)

Dan nakon velikog požara u Ulcinju, kosovski državljanin Kolj Nuši napustio je teritoriju Crne Gore preko graničnog prelaza Sukobin, bez upisa u registar lica koja su prešla granicu, saznaju “Vijesti” iz nekoliko izvora bliskih istrazi.

Njega ulcinjska policija traži zbog sumnje da je sa njegovog placa u Bažbuljuku prošlog utorka buknula vatra koja je uništila skoro hiljadu stoljetnih stabala maslina.

Sagovornik “Vijesti” kazao je da u ovom periodu ne postoji obaveza evidencije u sistem svakog prelaska granice.

Prema istim informacijama, Nuši je prelaz prešao kao privilegovano lice, neoficijelnom trakom na zahtjev albanskih policajaca i carnika.

1 Comment
  1. Nikolo komentariše

    Hapsite Skrelju. Prljav je i korumpirana do gushe.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.