Ljubav Koma i Nedeljka Vlahovića: Maradona sa Zlatice vratio matičnom klubu stari sjaj!

0

U zimskom prelaznom roku, Nedeljko Vlahović (35) se tiho i bez pompe, vratio u Kom, klub u kojem je ponikao. Tako je popularni Maradona sa Zlatice, u smiraj svoje bogate fudbalske karijere, riješio da Komu vrati stari sjaj i da pomogne da se klub u kojem je počeo svoje prve fudbalske korake vrati na prvoligašku scenu.

Pola godine kasnije, Vlahović je sa svojim saigračima uspio, u činilo se, nemogućoj misiji. Kom je ponovo prvoligaš.

“Prezadovoljan što sam pomogao klubu u kojem sam ponikao da ispuni cilj, a ujedno mi je drago što se moj povratak poklopio sa ulaskom u Prvu ligu. Sad je vrijeme slavlja na Zlatici, a uskoro nas očekuju novi izazovi. Nadam se da ćemo klub i ja naći zajednički interes i da postoji obostrana želja da i u narednoj sezoni nastavimo da ređamo uspjehe. Moja želja nije sporna, ambicije su mi da Komu dam najviše što mogu, kao i prije 12-13 sezona kada sam kročio u seniorski pogon, kaže Vlahović u razgovoru za Borbu.

Ne sumnja da će organizacija u klubu biti na nivou da bi se ispratila Prva liga i zahtjevi koje ona nosi.

“Prva liga je izazov i za klub i za igrače. Nadam se novim zajedničkim uspjesima, i novim pobjedama i slavljima uz naše Vragove, čiji huk sa tribina nam je pomogao da se domognemo Prve lige”, poručuje Vlahović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.