Likvidiran Veselin Vukotić u Kotoru: Ubijen otac vođe “škaljarskog klana”

2

Otac Jovice i Igora Vukotića, vođa “škaljarskog klana”, Veselin Vesko Vukotić (57), ubijen je večeras u Kotoru. Kako nezvanično saznajemo, na njega je nepoznati napadač pucao, ispred ulaza u apartmane čiji je vlasnik.

Vukotića je muškarac sa kačketom sačekao ispred apartmana “Vukotić” u Dobroti i u njega oko 20:45 ispalio nekoliko hitaca, nakon čega je pobjegao.

Veselin Vesko Vukotić

Policija sumnja da je ovo nastavak rata “škaljaraca” i “kavčana” koji traje godinama, a koji je odnio skoro 50 žrtava.

Veselin Vesko Vukotić je prošle godine optužio ljude iz ANB-a da maltretiraju njegovu porodicu.

“Mi druge domovine nemamo, nikada nećemo biti ničiji poltroni, špijuni i plaćenici. Ako želite da nas predstavite neprijateljima države, znajte da vam to neće uspjeti jer u ovoj zemlji imamo mnogo čestitih prijatelja i drugova koji nam ponešto važno i bitno kažu o tome što ste u stanju da nam pripremite. Zna se ko je od visoko pozicioniranih službenika ANB-a i policije na platnom spisku od vaših miljenika “kavčana” i koliko je kome plata.Znamo i ko je iz ANB-a obilazio skoro svake noći vođe „kavčana“ za period gotovo pola godine, koji su našli utočište kod svog prijatelja na periferiji Cetinja, a nakon dojave da napuste Kotor zbog racije koja im se sprema. Znači gospodo, korumpirana, nemojte se zavaravati i misliti da nemamo nikoga ko bi mogao da nam saopšti značajne i povjerljive informacije.

Mogu sa sigurnošću da tvrdim, jer mi to godine dozvoljavaju, a to zna i čitava crnogorska javnost, da ste preko službe ANB-a stvorili sve crnogorske kriminalce. Pojedine ste koristili za jednokratne upotrebe, a druge lojalnije za duži vremenski period. No, došlo je vrijeme da se zbog njihovog ćutanja polako i njih odričete i sve prepisujete obračunu između njih samih”, kazao je Vukotić.

Njegov sin Jovica Vukotić se nalazi u beogradskom zatvoru gdje je osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog falsifikovanja isprava. Drugi sin, Igor je godinama u bjekstvu.

(Foto: Marko Jovanović)

2 Comments
  1. El comandante komentariše

    Ovo je potpis udbe, kako bi se nastavio obračun između klanova. Došao je nakon vašeg teksta o Branu Mićunoviću koji je izazvao ovaj rat. DB je morala da doda ulje na vatru. Ukoliko ovi iz škaljkarskog klana nasjednu na ovo, onda su suviše glupi. Neka se udruže i neka krenu na iste one za koje su radili i koji su ih i zavadili.Ojla!

  2. Pero Bar komentariše

    Kako se istrebljuju. Krimos na krimosa, diler na dilera, nista cojek na nista cojeka.! Neka s eistrijebe, ovo je jedino dobro medju vijestima sto se moze procitati. Narko dileri, da vladaju Drzavom? E nece moc , gospodo, sami cete sebi oci povadit, ka sto i vadite! Sami cete sebe istrijebiti, i tako i treba! Banda!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.