Lakić uputio pismo Bećiću: Otkriću pred izbore dvije afere čiji akter ste Vi i Demokrate!

4

Dejan Lakić, čiji otac Tihomir je funkcioner Demokrata, a nalazi se u pritvoru, uputio je otvoreno pismo lideru te stranke Aleksi Bečiću.

“Prvenstveno ću Vam se zahvaliti za sav Vaš trud i pomoć i interesovanje za mog oca Tihomira Lakića (64) koji boluje od teške bolesti i koji nije 35 dana, terapiju primao. On je Vaš član GO Podgorice, koji se nalazi u Spužu i nevin ispašta nasilje režima bez i jednog jedinog dokaza koji i ne postoji niti ga ima.

Naravno ovo kažem iz razloga da se niste udostojili ni da izjavu date a kamoli da posjetite svog člana GO, ili bar čak da samo zatražite da čovjek prima terapiju ali nažalost Vi gospodine Bečić niste se ni okrenuli povodom ovog, što je dalje suvišno išta reći.

Međutim gospodine Bečić, ja kao sin Vašeg člana GO imam potrebu da Vam zahvalim.

S obzirom da je sva naša porodica okružena velikom torturom nasilja kriminalnog režima, sada mogu sa velikom sumnjom poslije skoro 3 mjeseca ovog zločina nad našom porodicom da kažem da ste lično Vi gospodine Bečić saučesnik djela kriminalnog režima i to sa potpunim pravom.

Nisam želio da do sada dok nisam dobio komplet činjenice i dokazni materijal da Vam se obraćam samo po osnovi poslovnog odnosa između Vas-mene i Aleksandra Ivanovića (čiji pokojni otac je isto bio Vaš član GO), ali sada mogu a saopštiću Vam sledeće:

Gospodine Bečić, postavljam Vam uslov:

U slučaju da od danas do izbora budete radili protiv građana koji su Vam dali povjerenje kao i budete li radili samovoljno protiv opozicije da bi koristili lično svoje fotelje i održavali kriminalni sadašnji režim, računajte da Vam ja neću kao gospodin Milo Đukanović reći znam koji kriminalni klan stoji iza Vas, već gospodine Bečiću pratiću Vaša djela i budete li išli protiv Vaših učitelja obećavam Vam da ću do izbora koji predstoje i koji će prvi put posle vladavine narko i kriminalnog komunističkog režima 3 decenije Crna Gora postati slobodna i demokratska zemlja svrgavanjem diktatora zločinca, objaviti gospodine Bečiću, dvije afere lično Vaše i Vaše partije iz Podgorice i Budve i saopštiti koji kriminalni klan Vas finansira precizno i jasno.

Gospodine Bečić jako ste zeleni iako se oblačite u crveno, ni oni što su mislili da su moćni sa tjelohraniteljima i službenim položajem nisu samnom dobro odigrali partiju šaha stavljajući sebe za kralja a mene za piona, dakle još uvijek ću biti tu da upravo Vas vratim na ispravan put bez laži jer ste jako zelen “gušter” mada Vi i ne znate šta to znači. U svakom slučaju imate pravo da grešku ispravite, u suprotnom kako ste nastali tako će te politički i nestati”.

(preuzeto sa Fejsbuk profila Dejana Lakića)

4 Comments
 1. Putin komentariše

  Ma, napusices se k…., i ti i cijeli DF i UDBA i “najcitanija” Borba !

  7
  36
 2. GORSKI SOKO komentariše

  Dejane dome da te nije CORONA DRMNULA.
  Što čekaš udri odma.
  Iju lji ve muve Dejane.Kakaf si ti da malo povučeš a.

  11
  4
 3. TG1973 komentariše

  Pa što čekaš čovječe bozji reci I ispali sve što imaš!!!

  14
  1
 4. Miki Crnogorac komentariše

  Da nije plava torba ?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.