Lakić neposredno prije hapšenja za Borbu: Ne očekujem da ću biti izručen Crnoj Gori!

Lakić neposredno prije hapšenja za Borbu: Ne očekujem da ću biti izručen Crnoj Gori!

Insajder Dejan Lakić priveden je danas popodne u beogradsku policiju na osnovu potjernice Crne Gore. On je neposredno prije nego što je lišen slobode u telefonskom razgovoru saopštio našem portalu da očekuje da beogradska policija uzme izjavu od njega, ali da ne vjeruje da će biti izručen.

“Ne skrivam se u Beogradu, popicija zna moju adresu. Slobodno se krećem i radim. Ne očekujem da ću biti izručen, jer nema osnova”, rekao je on.

Lakić, kako je objavio nedavno, posjeduje i srpska dokumenta.

Dejan Lakić koji je je u posljednje vrijeme objavljivao više dokaza o upletenosti članova porodice Đukanović u višemilionske pronevjere uhapšen je danas oko 17.30 sati u Beogradu. Ovu informaciju objavila je TV „Vijesti“, pozivajući se na potvrdu iz srbijanske policije.

On je objavio niz dokumenata i računa koji govore o pranju novca pojedinaca i vlasnika firmi koji su bliski porodici Đukanović. On je i dio medija optužio za lažiranje podataka o tiražima kako bi na taj način stekli velike prihode. On je optužio i aktuelni režim da je 16. oktobra pripremao ubistvo jednog od lidera DF-a.

Crnogorsko tužilaštvo je protiv Dejana Lakića raspisalo crvenu interpol potjernici, zbog navodnih milionskih prevara, po kojoj je Lakić i uhapšen u Srbiji.

Related posts

3 Comments

  1. asd

    Nema ti vece kazne nego kad dodjes u SPUZ kao spijun! Ne bitno sta kako, sve si radio sa njima i talio se i bahatio se po PG sad kad se gace napunile lajes kao malo ono pseto glibavo sa ulice. BIce ispustanja sapuna, mokrih peskira i mrkloga mraka. Vjerujemo ti da si nevin al posle ZIKS-a neces bit. LOL

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *