Kućna pomoćnica uhapšena zbog sumnje da je krala

0

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode S.V. (58) i uz krivičnu prijavu priveli je nadležnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog sumnje da je počinila krivično djelo teška krađa na štetu poslodavca kod kojeg je obavljala poslove u domaćinstvu.

Kako se sumnja S.V. je u dužem periodu, iz stana u kojem je bila zaposlena na održavanju domaćinstva, otuđivala zlatni nakit, koristivši nepažnju i zloupotrijebivši povjerenje poslodavca. Otuđeni nakit prodavala je zlatarskim radnjama na teritoriji Podgorice.

Nakon što je oštećena primijetila da joj iz stana nedostaje određena količina zlatnog nakita, policijski službenici podgoričke policije preduzeli su istražne mjere i radnje i u jednoj zlatarskoj radnji u Podgorici pronašli su otuđeni zlatni broš vrijednosti preko 1.500 eura, koji je vraćen vlasnici.

Osim toga, podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu protiv A.T. (29) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

 

Policija je izvršila pregled vozila koje koristi osumnjičeni A.T. gdje su pronašli 752 paklice cigareta bez akciznih markica, čija je vrijednost na sivom tržištu preko 1.600 eura.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.