Krunić: „Nikada nisam krio da sam Zvezdaš, nažalost, pokušaću da je izbacim iz Evrope“

0

Rade Krunić, nekadašnji fudbaler brojnih srpskih timova, kao član Milana zaigraće protiv Crvene zvezde, kluba za koji je navijao kao mali.

Momak iz Republike Srpske, rođen u Foči, godinama je bio pominjan kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali je svoju sreću pronašao u Italiji.

Preko Sutjeske i Donjeg Srema je stigao u Veronu, nastupao je za čačanski Borac, a potom je sjajnim partijama u Empoliju zavredio poziv slavnog Milana.

U četvrtak će, u prvom meču nokaut faze Lige Evrope, biti dio roso-nera protiv svog voljenog kluba.

„Sigurno je da mi je drago, ja nisam nikad krio da sam navijač Crvene zvezde, ali sam profesionalac i pokušaću da pobijedim i nažalost da izbacim Zvezdu iz evropskog takmičenja. Srećan sam što ću igrati na „Marakani“, što ću doći u Srbiju, što ću osjetiti tlo Srbije i „Marakane“. Meni to mnogo znači, ali sam profesionalac, u Milanu sam, Milan je moj klub o kom sam takođe sanjao kao mali“, rekao je Krunić.

Kako je istakao, svi u Milanu znaju da je pred njima važan zadatak.

„Svjesni smo da je Zvezda najbolji tim u Srbiji, svjesni smo protivnika sa kojim se susrećemo, svjesni smo da moramo da se povratimo posle poraza od Specije“, naveo je Krunić.

U ovoj sezoni je odigrao 23 utakmice za Milan, na četiri različita mjesta u timu.

„Mogu da mijenjam pozicije, sve zavisi od utakmice, mogu i kao defanzivni vezni, kao spoljni, kao ofanzivni vezni… Svaka utakmica je prilika za dokazivanje, ako dobijem priliku pokušaću da je iskoristim na najbolji način. Trener će odlučiti da li ću igrati, ali sam spreman i radujem se što ću imati priliku da budem tu“, zaključio je Krunić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.