Krivokapić tvrdi da nije optužio Abazovića da sa DF-om ruši Vladu!

15

Premijer Zdravko Krivokapić nazvao je lažima tvrdnje lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića da je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića optužio da sa Demokratskim frontom ruši Vladu.

“Istinitost mojih tvrdnji može da potvrdi i sam potpredsjednik Dritan Abazović”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

Dodao je da se predstavnici manjeg dijela skupštinske većine u posljednje vrijeme trude da ga predstave “kao jedini i isključivi problem u funkcionisanju izvršne vlasti”.

“Iako i ja i ogroman dio skupštinske većine odlično znamo da problem ne stanuje na mojoj adresi”, napisao je Krivokapić.

Knežević je danas nakon sastanka lidera parlamentarne većine sa Krivokapićem kazao da je premijer optužio njega, Abazovića i ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimira Leposavića “da ruše Vladu”.

15 Comments
 1. Ivi komentariše

  Problem od početka stanuje na njegovoj adresi. Većina je većina a Hrist i apostoli mogu i šut! Pa drugi.

  18
  2
  1. Miki Crnogorac komentariše

   Ko se to nama ukakio u vladi ?

   15
   1
  2. Ksilofon komentariše

   Knezevic laze kao i obicno. Sve mu basta otkako je vikao na mitropolita.

   1
   7
   1. Mrce komentariše

    E da je sotonjari i jonikici turi racku bio bi veliki čoek, a onako osta urokana litinjarska ojebina.

  3. Ratka komentariše

   Krivokapic je veliki folirant. On radi za interese Mila djukanovica, inace ne smije ni udariti na mafiju.
   On nije za ono sto narod ocekuje. Leposavic je visoko inteligentan i strucnjak pravne struke pa je i opasnost za kriminalce o zato ga mijenjaju preko Krivokapica. Krivokapic nije iskren niti govori istinu. Njemu ne smeta izjava
   u vezi Srebrenice koliko da ispuni zadatak Kralju i DPS-u. Sve su ovo rijeci naroda i on treba ostavku jer on nije pravi covjek da ista ucini svojom voljom. Leposavica ne moze prolomiti i sva je prica u tome. Zasto njega boli izjava Leposavica vise nego naroda. On samo radi za svoju fotelju i Mila. On priznaje da se vidja sa Milom onda kada ga vide. Uhvatio se Leposavica kao piani plota.

   3
   1
 2. Monarch komentariše

  Kaze i ja i OGROMNA vecina zna da nije problem u njemu.
  Vecina je samo jedan poslanik a OGROMNA sa opozicijom.
  Na zdravlje ti KRIVI.

  18
  1
 3. Rade komentariše

  Mislim da je ovo sve u vezi sa izborom mitropolita! Da Vučić neće Joanikija i da oće da raskrste sa Amfilohijevom nasleđem u CG iz Srbije. Nekako mi je nelogično ovolika svađa oko ništa. Nekako samo u tome mogu da nađem razlog svega ovoga. Iskreno, jesam Crnogorska opcija i nije mi želja da dolivam ulje na vatru već samo hoću da podelim ovde svoje mišljenje za koje nisam siguran ali me instikt ka tome navodi da mislim! Ponovo kažem ne želim nikog da uvredim komentarom i dolivam ulje na vatru! Nek nam živi mir a za ostalo lako će mo.

  5
  12
 4. Helm komentariše

  Krivokapić je izgubljen u vremenu i prostoru ali možda nije daleko od istine da DF i Abazović sa DPS-om ruše Vladu!

  4
  12
  1. Onako usput komentariše

   Krivokapic ima jednog poslanika u skupstini , Milacica.Jedini se on kune u njega , a ni on ga podrzao nije oko Leposavica.Podrzava ga skupstinska vecina u sastavu Abazovic-Milo i ostali sateliti.Mozda bi ga i Becic podrzao ali mu digitron , koji racuna dobitak/gubitak birackog tijela , kaze da to ne radi!Tako da je Krivi blizi izlaznim vratima , nego Leposavic.Otuda i sva kuknjava!

   19
   1
   1. petar komentariše

    I Milacic ce napustiti Krivokapica nakon ovih egzibicija “premijera pripravnika”…. Niko normalan ne moze da podrzi ovakvo ponasanje koje ozbiljno moze da nasteti Crnoj Gori, kako na unutrasnjem, tako i na spoljasnjem planu….

    9
    2
  2. gotovoje komentariše

   Vlada je pala posle 30. marta, a politički je pala prošli ponedeljak, sve je zavrseno, ovo sto se desava je samo norba za bolju pol poziciju pres vanredne izbore i tacka.

 5. NIKO99 komentariše

  Pa narovno da nije, njegove aktivnosti su da izdvoji DF iz koalicije i optuži ih za raspad parlamentarne većine. To je jedini način da izbjegne odgovornost za razdor koji je stvorio onako mučki, bezkrupulozno, mrznički protiv svog naroda. Kakva perfidnost se ispoljava kod ovog čovjeka ako ga možemo tako natvati. Strašno. Kakva podlost. Kakav mrak.

  17
  2
 6. petar komentariše

  Jeli se nasao neko da kaze Krivokapicu da ce, ako istraje u razrijesenju duznosti ministra Leposavica, bas on sam, Krivokapic, izvrsiti politicko samoubistvo….? Da li je, prije nego sto je, ponesen sujetom i nerealnom idejom o sopstvenoj moci, Krivokapic razmislio sto ce ovakav nepromisljen i u svakom pogledu stetan potez znaciti za ostatak Vlade – za medjusobno povjerenjr, rad Vlade, realizaciju svih (zahvaljujuci Krivokapicu vec u zakasnjenju…) programa…? Shvata li Krivokapic da on sam jos nije zavrsio ni “pripravicki staz” kao premijer, da je star ali neiskusan…da li je s ovim covjekom psihicki sve u redu…?

  12
  2
 7. alf komentariše

  Krivokapic nije normalan i bolesno je narcisoidan tako da ovdje nema pomoci,Neron ce spaliti Rim samo je pitanje ko ce glumiti guske.

 8. UDBA komentariše

  Niko tako krupno kao Krivokapić i njegovi ministri ne laže

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.