Krivokapić: Temeljni ugovor ne može da izađe van Ustava i zakona Crne Gore

3

Premijer Zdravko Krivokapić tvrdi da Temeljni ugovor koji treba da potpišu on i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije ne može da izađe van Ustava i zakona Crne Gore.

“Crna Gora se potpuno oslobodila. Ugovor ne može da izađe izvan okvira Ustava i zakona Crne Gore”, rekao je Krivokapić novinarima nakon što je sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem obišao jedan od vakcionih punktova u Crnoj Gori.

Govoreći o izmjenama tužilačkih zakona Krivokapić je kazao da “sve što budemo radili u budućem periodu možemo raditi u saradnji sa evropskim partnerima”.

Premijer je saopštio da se neće vakcinisati protiv koronavirusa.

“Nemam potrebe da budem vakcinisan jer imam veliki broj antitijela”, poručio je on.

3 Comments
 1. Srdjan Loncar komentariše

  Sve sto ovaj chovek kaze je pogresno:

  Prvo je govorio da on ne moze da dobije virus, jer ga Bog, vera u Boga stiti. Kolika budala treba da budeds da tako VERUJES U BOGA? Tako nesto postoji samo u zatucanim plemenima u dzungli. Kako moze da ti Bog plati kiriju za stan ili ratu za kredit? Da spreci da se inficiras virusom ako si sa zarazenim osobama?

  Sad kaze da NECE da se vakcinise, jer ima veliki broj antitela.
  Prisustvo (velikog broja? Koji nivo je “veliki” br antitela? Koliko mg/kg?) antitela posto je neko prelezao Covid19, UOPSTE NE ZNACHI DA SE bolesnik N-E-C-E ponovo zaraziti Covid19 virusom.

  STARE OSOBE, KOJE SU PRELEZALE COVID19 – MORAJU DA SE VAKCINISHU, ako im je zivot drag.

  Najgore je sto se ovaj starac potpisuje kao PROF DR. , plus je PREMIJER, pa ce ljudi – laici da pomisle da on mora da zna OSNOVNE STVARI i mnogi ce ga poslusati, odbice da se vakcinisu.

  .
  .
  .

 2. Bokelj komentariše

  Srđane lajkovao sam Vaš komentar i želim da dodam da ovaj čovjek nije sam u ovom, moguće, najvećem prevarantskom poduhvatu u Crnoj Gori. Ko je ideolog ove prevare , da li Crkva, DPS, DF i još neko drugi ili svi zajedno nadam se da ćemo nekada saznati. Sada se svi ovi prevaranti bore za glasove u Herceg Novom. Molim i preklinjem Novljane da ne izlaze na izbore i da ne daju podršku bilo kojoj od 6 prevarantskih lista!!!

  1. Kontra revolucija komentariše

   Jel se on to poziva na Djukanovicev i DPS ustav onaj prevarantski ?.
   Ti si vlast ti mozeš i da menjaš ustav, vecinu imaš !.
   Ne varaj i ne lazi ovde narod i crkvu !.
   Nisi ti na tu poziciju postavljen samo da dobijaš platu nego da radiš u interesu onih koji su te birali ibtu postavili !.
   Ti moraš narodu da sluziš a ne narod tebi !.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.