Krivokapić se sad vadi: Održao pripremni sastanak sa Milom!

18

Nakon večerasnjeg sastanka koji je održan sa liderima parlamentarne većine i širenja lažnih infomacija  dužan sam da obavijestim javnost o sljedećem:

Nikada se nijesam tajno sastao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem. Sa njim se  ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao Premijera.

U vili Gorica je danas održan pripremni sastanak za sljedeću sjednicu  Savjeta za odbranu i bezbjednot – zakazane za petak, 16. april 2021. u 13 h – kome su prisustvovali predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić…

Ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rešavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore.

Da, napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine.

Dosta je bilo širenja laži  radi sticanja jeftinih političkih poena

 

18 Comments
 1. Q komentariše

  Blago tebi Krivokapicu jos ti samo Milo vjeruje,znas li bar sam kad ne lazes!?!

  33
  1
  1. Pantelija komentariše

   JUDA!

 2. Xman komentariše

  On se ne vadi. On samo odgovara istinom na laz koju je objavio Knezevic. I postavljate jos i pitanje oko optuzbi?! Sto ne pistavite pitanje sad Knezevicu zasto je lagao???

  6
  27
 3. tako stoje stvari komentariše

  I onda je mrmot zamotao čokoladu u foliju…

  Vadio se ne vadio, ti si ga ugasio sam svojom pameću, obrazom i čašću.

  26
 4. Rade komentariše

  Kakvo ste vi smeće od portala!!!!

  9
  27
 5. Bole komentariše

  Za one koji slabije kontaju stvari. Nije vise ura u igri za spasavanje dps-a tu ulogu im je definitivno preuzeo Becic.

  22
  1
 6. Andrija G komentariše

  Iznevjerio si narod! Ne razgovaraš sa onima koji su te dovijeli na vlast!
  ” Preljeteo” si Demokratama? Ne izlaziš iz stranih ambasada! Čuvaš DPSov kadar!!
  Đe si bio svih ovih godina da braniš diskriminisane iomalovažavane Srbe u Crnoj Gori? Uživao si u privilegijama Milovog režima!!

  23
  2
  1. Ivi komentariše

   A poslije toga je bio drugi sastanak. Shvatili smo, ne laže Milan, znamo ko mijenja mišljenje često. Zaljulja lo mu se pa bi da nastavi. Teško….

   12
 7. Rade komentariše

  Mislim da je ovo sve u vezi sa izborom mitropolita! Da Vučić neće Joanikija i da oće da raskrste sa Amfilohijevom nasleđem u CG iz Srbije. Nekako mi je nelogično ovolika svađa oko ništa. Nekako samo u tome mogu da nađem razlog svega ovoga. Iskreno, jesam Crnogorska opcija i nije mi želja da dolivam ulje na vatru već samo hoću da podelim ovde svoje mišljenje za koje nisam siguran ali me instikt ka tome navodi da mislim! Ponovo kažem ne želim nikog da uvredim komentarom i dolivam ulje na vatru! Nek nam živi mir a za ostalo lako će mo.

  2
  5
  1. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

   Izbor mitropolita, dnevni red Saveta za odbranu??? Šta je sa ateistima, oni ne spadaju pod ingerencijom Savjeta…

 8. Ivi komentariše

  A poslije toga je bio drugi sastanak. Shvatili smo, ne laže Milan, znamo ko mijenja mišljenje često. Zaljulja lo mu se pa bi da nastavi. Teško….

 9. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

  “Pripremni sastanak za sastanak”. Za ovaj biser moraš biti doktor nauka…

  14
 10. Helm komentariše

  Javnost nije bila obavještena o sastanku.

  10
 11. Savan komentariše

  Da nisu odradili visinske pripreme na Zlatibor

  11
 12. Radnik komentariše

  Pa jeli odrzan savjet kad ste svi bili tu sto ga ne odrzaste.jeli ko cuo da skupstina priprema sjednicu a svi poslanici prisutni ili se satanu sefovi kabineta oko pripreme . Zamislite sastanak Bajdena i Busa priprema pa za dva dana pravi sastanak. E ako bih ovo mogao definisati Bog me ubio.sto se Becic ne oglasi i kaze sta se pripremaju sa Milom

 13. petar komentariše

  Je li Krivokapic shvatio da ce, ako istraje u razrijesenju duznosti ministra Leposavica, bas on sam, Krivokapic, izvrsiti politicko samoubistvo.? Zavrsice karijeru a da mu nije istekao ni “pripravnicki staz” kao premijeru. I ostace za bruku i sebi i svojoj porodici i bratstvenicima. Nije on Djukanovic niti bi ikad mogao biti…. Ako ovako nastavi imace najkracu politicku karijeru u Crnoj Gori, malo duzu od Napoleona II. Da li je, prije nego sto je, ponesen sujetom i nerealnom idejom o sopstvenoj moci, krenuo u napad na ministra u Vladi koju bi trebalo da vodi i cuva, Krivokapic razmislio sto ce ovakav nepromisljen i u svakom pogledu stetan potez znaciti za ostatak Vlade – za medjusobno povjerenje, povjerenje u njega kao premijera, rad Vlade, realizaciju svih (zahvaljujuci Krivokapicu vec u zakasnjenju…) programa…? Shvata li Krivokapic da on sam jos nije zavrsio ni “pripravicki staz” kao premijer, da je star ali neiskusan…da li je s ovim covjekom psihicki sve u redu…?

 14. branislav komentariše

  A što to sad naknadno objašnjavaš Jeli to neka tajna da ste bili na pripremnom sastanku.Koliko vidim nije tajna.Pa zar ne moga to onda reći i predstavnicima DF a no im sad kačiš etiketu hvatanja jeftinih politički poena.MIZERNO OD JEDNOG PREMIJERA da pluje na predstavnike naroda koji ga je na taj položaj doveo.

 15. Samuela CH komentariše

  Kao “vjernik” neka stavi ruku na Sveto pismo (Bibliju) i neka prica i objasnjava nardu svoje postupke. Ako se ispostavi da ne govori istinu, onda neopoziva ostavka.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.