Krivokapić potcenjuje narodnu moć pamćenja: Tvrdi da ništa ne radi tajno, a tajno se zadužio (VIDEO)

7

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić postaje prepoznat u domaćoj i međunarodnoj javnosti kao čovek koji ne može da održi dvije riječi duže od dva minuta! Krivokapić je više puta iznosio tvrdnje koje govore sasvim suprotno od onoga što je kazao juče! Takvo stanje može da znači da je Krivokapić ozbiljno obolio ili potcenjuje narodnu moć pamćenja.

Juče u magazinu “Oko” RTS-a, on je rekao da nikada u životu nije ništa radio tajno! Međutim, na samom početku svog mandata kada je Crnu Goru uvalio u dug od skoro milijardu evra, zaprepastio je javnost izjavom da je sa svojim timom iz vlade zadužio državu TAJNO, ALI ORGANIZOVANO! Bez obzira što je u pitanju izjava na ivici opisa krivičnog djela, Krivokapić olako zaboravlja na tako važne izjave što nas upućuje na zaključak da je teško imati ikakvo poverenje u ono što kaže premijer Crne Gore. Prema tome, ne čudi Krivokapićeva kriza popularnosti koja drastično opada.

Nemušto je sebe branio od čestitke Dana Republike Srpske predsjednici Cvijanović, nakon intervencije vicepremijera Dritana Abazovića koji je u Krivokapićevo ime rekao da premijer nije čestitao praznik RS. Na kraju je samo falilo da kaže kako telefon nije njegov nego je ministar finansija Milojko Miki Spajić slučajno “okrenuo” Željku Cvijanović! Takav “nedozvoljeni čin”, Krivokapić je “prao” čestitkom tzv. Kosovu, zajedno sa Abazovićem!

Zdravko Krivokapić ovih dana daje takođe dezorjentisane i zbunjujuće izjave kojim pokušava da se odbrani, možda čudno zvuči, ali od samoga sebe! U prevodu, uporan je u traženju krivca za sopstvene faulove koje pravi bezbroj na dnevnoj bazi. Takav je makar stav javnosti koja ne uspije za jedan dan da “svari” ono što Krivokapić izusti.

Mnogo štošta je čudno, ali će sigurno ostati upisano u istoriji Crne Gore da je imala jednog klimavog i mekog premijera koji pokazuje znake  plašljivosti u svojim javnim nastupima.

7 Comments
 1. Bijeli komentariše

  Borba je prestigla samu sebe.

  8
  12
  1. Ksilofon komentariše

   Bukvalno iste stvari pisu kao CdM

   DF i DPS stari saveznici

   2
   2
 2. Luka komentariše

  Krivokapicu jedi govna

  15
  5
 3. Nikola komentariše

  Zdravko je komedija… taj laze cim zine. Tacno mi ga je zao koliko je izgubljen. Jadan nebio, skloni se iz politike vidis da ti se ljudi smiju. Pricas nepovezano, kontradiktoran si, svaki drugi dan mijenjas stavove. Bojis se svoje sjenke. Uplasis se kad stotinjak Milovih pudlica blokira put.

  11
  3
 4. LipaLipa komentariše

  … ostavite se toga kako narod o djelovanju premijera, … nije narod vrana, kao saka pratilaca na portalu, … aj’ zdravo, …

  4
  5
 5. branislav komentariše

  Kažu da ga je Dačić nazvao mlakonjom a ja mislim da je bio učtiv jer nije dodao i da je baron Minhauzen.

  4
  3
 6. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

  ‘oću kaki, neću kaki…

  1
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.