Krivokapić: Nacionalističke strukture planiraju napade na Cetinjski manastir!

3

Nacionalističke strukture koje su za danas najavile skup u Cetinju nikada do sada nijesu organizovale okupljanja ispred Cetinjskog manastira, već su to uglavnom činile ispred Dvorca kralja Nikole. Odabir mjesta današnjeg okupljanja šalje nedvosmislenu provokatorsku poruku organizatora, a nosi i realan rizik ugrožavanja imovine Cetinjskog manastira i bezbjednosti sveštenstva, kao i rasplamsavanja međunacionalnih napetosti, kazao je Zdravko Krivokapić, nosilac liste “Za budućnost Crne Gore”.

Od Uprave policije zahtijevamo da spriječi potencijalno narušavanje javnog reda i mira, te da obezbijedi kompletnu zaštitu Cetinjskog manastira i sveštenstva. Takođe, pozivamo Upravu policije da, kao što je radila i ranije, na osnovu “operativnih saznanja” spriječi visokorizično okupljanje i to baš ispred Cetinjskog manastira.

Sem bezbjednosnih razloga, policija valjda ima još uvijek u vidu i epidemiološke razloge kao svojevremeno u slučaju blokade tunela Budoš.

Pozivamo građanstvo da ne podliježe provokacijama sa bilo čije strane.

3 Comments
 1. Q komentariše

  Slusam danas TV BastiljuRTCG kako opet mute i lazu,to nije javni servis gradjana Crne gore i zahtijevam da se prestane financirati nasim parama neko ko sije mrznju i razdor u Crnoj gori.Nazivati lopove koji su se okupili oko DPS-a antifasistima a vec godinu dana otvoreno ti likovi sire fasizam je degutantno.Ili pravite novi javni servis ili tjerajtr te Gebelsove poslusnike odatle,to nije javni servis gradjana Cg.

  8
  2
 2. Boka di Cataro komentariše

  Što bi ga napadali nije ramo više Arkan.

 3. Traktorist komentariše

  Auzomotomitropolit jede izmet

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.