Krivokapić: Milova pobjeda na predsjedničkim izborima je odraz političke korupcije!

14

Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić za FACE TV kazao je da ga pobjeda opozicije na parlamentarnim izborima nije zatekla, ali da mnoge jeste.

FACE TV predstavila je Krivokapića kao budućeg premijera Crne Gore.

“Moj prvi izlazak pred medije je bio režim je pao i uporno sam insistirao na izuzetnoj izlaznosti koju su građani shvatili kao mjeru potrebnog odziva da bi napokon sve ono što je ova vlast činjela preko noći promijenili”, rekao je Krivokapić.

Dodao je da je jedini prostor u kojem je mogao da radi pored njegovog kabineta bio ovaj (Srpska kuća), u kojem je rađen intervju.

“Ja sam morao negdje da obitavam. Ne bih došao ni u jednu kuću koja ima bilo koji prizvuk. Mislim da to nije dobra poruka, ne zbog toga što zbog Srpska kuća nije dobra, nego jer može da pošalje pogrešan utisak. Imam izuzetnu saradnju sa liderima dvije koalicije. Mi pričamo o budućnosti”, rekao je on.

Dodao je da je ovo prva zvnična smjena vlasti u Crnoj Gori odrađena olovkom.

“Građani svugdje mogu da pobjede, samo je pitanje kako to neko doživljava i da se ne bavimo kako će to neko doživjeti nego šta je najbolje za svakog građanina. Nije lako prihvatiti činjenicu da ste bili nepobjedivi i da vas na kraju neko pobijedi”.

On je poručio da mediji prave “nepotrebno spinovanje u ovom trenutku”.

“Nisam ni proruski, ni prosrbijanski. Ja sam procrnogorski, moja tradicija bitisanja na ovim prostorima vezuju moje porodice do današnjeg dana za ovaj prostor”.

Dodao je da da je sat nakon izbora imao informacije “da se sprema priča da će slavlje koje se priprema, a koje niko nije organizovao, biti takvo da će najviše zastava biti iz Rusije i Srbije”.

“Bio sam začuđen. Shvatio sam da se priprema scenario na koji mora jasno da se odgovori, da mi imamo stav koji će kroz tri koaliciona partnera da bude takav da iskažemo da ne učestvujemo u tome, a drugo da e naš odnos prema budućem djelovanju prema Zapadu biti potpuno isti”.

On je na ponovljenu konstataciju da je “procrnogorski, a ne prosrpski”, odgovorio:

“Tako je. Znam što sam, ko sam i odakle sam. Na ovim prostorima se i danas nameće da je najvažnije nacionalno pitanje”, kazao je da u ovom trenutku nije bitno kako se on izjašnjava, iako je “to rekao nekoliko puta”.

Objasnio je i kako je na dan parlamentarnih izbora došlo do njegovog susreta sa mitropolitom Amfilohijem.

“Rečeno mi je da bi mitropolit volio da se mi vidimo to veče, ja sam osjetio kao svoju potrebu, kao čovjek iz naroda, smatrao kao obavezu da se vidim sa mitropolitom. Iskazao sam radost i nijesam je dijelio nisakim kao sa našim mitropolitom. To može neko da prihvati i da tretira na bilo koji način, ovo vam je jedina činjenica da sam imao najveću slobodu te podjele, pored svoje porodice, sa mitropolitom”.

Krivokapić je, na pitanje da li će insistirati da Milo Đukanović podnese ostavku na mjesto predsjednika Crne Gore, kazao da neće insistirati na ničemu “osim što je prirodna mjera potreba građana Crne Gore”.

“Đukanović je pobijedio na tim izborima, kao i na ovim izborima, znamo da je to odraz političke korupcije, koja je toliko izražena i toliko je činjenica koje govore o tome. Ova kampanja je bila vrlo specifična i tiho odrađena od DPS. Oni su najmanje unaprijed imali startu poziciju od 40.000 definisanih glasova, da su koristili sve resurse koji nisu primjereni pozicijama političara koji žele da pokažu da su demorkatski… Nije mjera predsjednika ili premijera da bude čovjek koji će da zastupa 54 odsto građana, on mora da zastupa 100 odsto građana, bez obzira što to možda nije u interesu njegove partije”.

14 Comments
 1. DPS-ovac vazda komentariše

  A kakva je to politička korupcija, govedo jedno polupijano? Koga možeš da kupiš na PREDSJEDNIČKIM izborima? Svaka vam je priča takva. Igrajte se malo sad sa Vladom, u 8 sati uveče na pišanje pa na spavanje.

  8
  34
  1. [email protected] komentariše

   E bas si govedo jedno polupismeno. Odakle ti pravo da pises ovako primitivcu jedan.

   9
   13
  2. Чомбе komentariše

   Kako ti je u sekti,jesi li jos na zrtvenom kamenu?MORONCINO!

 2. Bajò komentariše

  Pijano prkno sotonjare😂😂
  Viđera experta😂😂

  8
  5
 3. Kontra revolucija komentariše

  Sta je ANB botovi i DPS fukare jel boli istina ?.
  A na sledecim biranjima samo jos 5% glasova !!!.
  Izvucite konacno glavu iz Milovog du*eta !!!.
  Zar vam ne smrdi fukare ???.

  20
  3
 4. Bajò komentariše

  Sad tek ima da jbmo cetnikklerofasiste sotonjare u bolestan mozak?

  3
  14
  1. Serbona komentariše

   Bajo i ostala bagro: razlaz odavde i pakujte se za šumu! Tamo necete imati internet pa necete moci više da bljujete odje svakskve besmislene kkmentare! Tamo ce šef da bljuje po vama a vi po divljim životinjama dok se one ne dosjete da vas izbace otuda!

   13
   1
 5. Level komentariše

  Bajo aka Traktorsko GOVEČE ili ti sirova bukvetina izbosne iz federacije, dolazi stalno na portal jer prosto uživa da [email protected] dobar srpski ljubavni mišić 😁

  5
  2
 6. Bajò komentariše

  Samo im jbite majku vetnikkletofasisticku
  U vladu samo experti
  Cetnicko govedo ni slucajno u vladu

  2
  6
 7. Levijatan komentariše

  NIje vam lako. 30 godina pljacke i kriminala svih vrsta, a onda pad. Zatvor vas ceka, DPS je najvece zlo poslije Serkule Drl;jevica u istoriji CG. Umrite od muke, ali MI SMO POBIJEDILI! Nikad vise 2006.

  12
  2
  1. vaso komentariše

   Traktorce ustaski balija koristi logo i imena bajo ,Darko i mijenja imena i nije iz Crne Gore i trijebalo bi zabraniti vrijedjanje .Dolazimo polako do saznanja ko su Milovidupelisci i odakle laju.

   3
   2
   1. Traktorist komentariše

    Ajde bre si opasan jbte, majke ti ga bolesne ćeš da kolješ neistomišljenike, ćut bre govedo sotonjarsko, ćut more?

    2
    3
 8. Pop Dinara komentariše

  Dolaze promjene koje želimo žarko,
  Novi premijer je Pajović Darko 😂😂

 9. Pop Dinara komentariše

  Hoće li Zdravko da proda Majbahe? Što mislite?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.