Krivokapić: Članstvom u EU do jake Crne Gore

1

“Istorija Crne Gore pokazuje se, ne poznaje konačne pobjede. Točak istorije se okreće a ona, pa i ova naša crnogorska, puna je primjera vraćanja na mračne i nazadne politike i stanja. Borba za slobodu, nezavisnost i bolji život građana zato nikada ne prestaje. Jaka Crna Gora je najbolji način da stvari u društvu evropski mijenjamo a da ne ugrozimo istorijska strateška dostignuća građanske, nezavisne , evroatlanske Crne Gore” – izjavio je počasni predsjednik SDP i kandidat za poslanika liste “SDP – Jaka Crna Gora” Ranko Krivokapić.

“SDP nikada nije bio “plah glavar” ili sezonska politička pojava pa da ne razumije svu složenost političkih i društvenih procesa u kojima živimo. Sa nama nijesu niti su ikada bili ni tajkuni – bilo oni ekonomski ili medijski, ni zarobljena država ili paradržava ali ni tuđe države ili bilo koja crkva. Sa nama je samo Crna Gora – ona iskonska i vječna Crna Gora Vojislavljevića, Crnojevića, Balšića i Petrovića. A najviše je se nama i nama najmilija, ona antifašistička i partizanska, jugoslovenska Crna Gora .

“Zato smo i poslije 3 decenije tu na braniku Crne Gore i demokratije – trajemo tako dugo i vitalno na pravoj strani istorije samo zato jer nas nose snažna uvjerenja i čista ljubav prema jedinoj domovini. Zato je i naša politika uvijek pobjeđivala, jer je vrjednosno superiorna jer je politika sa vizijom,a ne politikanstvo ili egzibicionizam bilo koje vrste. Zato će politika jake Crne Gore pobijediti i 30. avgusta” – naveo je Krivokapić.

“Rekli smo bezbroj puta – evropski utemeljen SDP je jedini koji je u stanju da čuva dostignuto ali i da vodi dalje u neizbježne promjene društva kojega je pojela pohara i pohlepa nezasitih vlastodržaca. Rekli smo bezbroj puta da pohara i bezakonje nije manja prijetnja državi od onih koji otvoreno – negatorski i anticrnogorski nasrću na našu slobodu i nezavisnost. Onu veliku Titovu Jugoslaviju su nacionalisti srušili lažnom pričom o siromaštvu . Crna Gora nije velika kao ona prava Jugoslavija, a pohara, bezakonje i loš standard nažalost nijesu lažni no svima vidljivi.

Na sreću, građani Crne Gore imaju nesalomljivi SDP. Na žalost i ovih koji više vole tuđu ruku no crnogorsku slobodu i domaćih poharnika kojima je tuđe sve što nije u njihovom džepu. SDP je jedini provjeren i dokazan u ove tri decenije kroz sve Scile i Haridbe. Čist izbor – nesporno državotvoran i za evropsku vladavinu prava u Crnoj Gori i poštenu vlast, a protiv tuđe otimačine i domaće pohare” – izjavio je poslanički kandidat liste “SDP – Jaka Crna Gora”.

“Zato je mudar izbor 30. avgusta lista “SDP –Jaka Crna Gora”. Za one koji vole svoju zemlju u Evropskoj uniji, ko hoće da pošteno i dostojanstveno živi u Crnoj Gori. Dokazano je da jak SDP znači jaku Crnu Goru. Naša jedina domovina je uvijek bila nasjigurnija i najjača na politici SDP-a” – zaključio je Krivokapić.

1 Comment
  1. Kontra revolucija komentariše

    Gnjido fukarska, nema narod Crne Gore vise vremena da ceka do 2040-te da sa vama mafijasima udje u EU !!!.
    Ne voli EU mafijase kao sto ste ti i Milo !!!.
    Propali ste !!!.
    Tik,tak,tik,tak !!!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.