Krivokapić čestitao Ibrahimoviću: Nadam se saradnji na dobrobit svih građana

0

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao je Ervinu Ibrahimoviću izbor na mjesto predsjednika Bošnjačke stranke, poručujući da se nada da će sarađivati na putu Crne Gore ka Evropskoj uniji.

“Poštovani članovi i simpatizeri Bošnjačke stranke koja je neprocjenjivo vrijedan činilac parlamentarne demokratije Crne Gore, želim da vam čestitam na uspješno okončanom Kongresu stranke na kom je donesena odluka da ugledni poslanik crnogorskog Parlamenta, Ervin Ibrahimović, bude novi predsjednik. Gospodine Ibrahimoviću, čestitam Vam izbor na mjesto predsjednika Bošnjačke stranke”, naveo je Krivokapić.

Kako je dodao, iako je prioritetni cilj BS prvenstveno da brine o statusu i položaju naroda kom pripadaju, pokazivali su i pokazuju odgovornost u odnosu na vrijednosti i dostignuća koja su obavezujuća za sve ljude, bez obzira na njihovu političku, nacionalnu, religioznu ili bilo koju drugo demokratsku orijentaciju.

“Evropski put Crne Gore je nemoguć bez zajedničkog učešća svih njenih društvenih činilaca. Nadam se da ćemo na tom putu ostvarivati saradnju na obostrano zadovoljstvo, a na dobrobit svih građana Crne Gore”, zaključuje se u čestitki premijera.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.