Krivokapić: Apsurdno je da mala Crna Gora uvodi sankcije Rusiji

6

Nosilac liste koalicije Za budućnost Crne Gore (ZBCG) dao je intervju za ruski telegram-kanal НЕЗЫГАРЬ.

Odgovarajući na pitanje “da li je moguće da će se nakon promjene vlasti Crna Gora ukinuti antiruske sankcije”, Krivokapić je kazao:

“Odnosi su uvijek bili takvi da smo prije 30 godina Ruse doživljavali kao najbliže ljude. Ali Đukanović je vodio politiku u duhu Tita i naši odnosi su počeli da se pogoršavaju. Zbog toga ću reći najvažnije: uspostavićemo dobre odnose sa svim zemljama svijeta, uključujući, naravno, i Rusiju. A trenutna situacija je apsurdna: zamislite da vi kao mala država uvodite sankcije protiv velike kao što je Rusija. Takve odluke se ne vode interesima građana, već nam se ‘spuštaju’ iz drugih, vrlo interesnih sfera”.

Na pitanje telegram-kanal НЕЗЫГАРЬ zbog čega “prvi koalicioni sporazum između vas i vaših partnera u pobjedničkom bloku ne govori ništa o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti”, Krivokapić je kazao:

“Želim da vam kažem da sada pripremamo drugi sporazum sa programom zakonodavnih reformi. Tu će na prvom mjestu biti ukidanje takozvanog Zakona o slobodi vjeroispovesti. Na kraju krajeva, upravo je ovaj diskriminatorni zakon podstakao narod na borbu i zapalio plamen istine, koji je pobijedio na izborima 30. avgusta”.

6 Comments
 1. Maja komentariše

  Pa zasto sankcije Rusiji nijesu dio Sporazuma? Krivokapicu, ipak nijesi ti politicar, prepusti liderima Fronta da vode politiku, dosta nam je vise tvojih licnih ispada, koji uticu na biracko tijelo Df-a.

  10
  13
  1. marione komentariše

   ne melji glupost…ovo je samo baza…kad bi se sve pisalo sto treba da se sprovede ne bi stalo ni na 5000 stranica…

   2
   1
  2. Četnikjeružno komentariše

   Kome, četnikklerofašističku govečetU, ma hajte?

 2. Posmatrac komentariše

  Majo, ne moze sve preko noci. Ja sam uvijek bio glasac DF-a ali Krivokapicu, koji do sada nije bio politicar, treba dati vremena. Obicno je to 100 dana pa se onda podvlaci crta.

  16
  1
 3. Vasò komentariše

  Samo ga meći cetnikklerofasistima?

  1
  12
 4. Četnikjeružno komentariše

  Automotomitropolitu mlogo bre ješ gvna, nemoj bre da sreš, ko tebe šta pita?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.