Krivične prijave protiv dvije osobe u Pljevljima: Osumnjičeni za nedozvoljenu trgovinu i falsifikovanje isprave

0

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, u saradnji sa službenicima Sektora granične policije, podnijeli su krivičnu prijavu i protiv B.L. (50), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina i krivično djelo falsifikovanje isprave, kao i protiv M.K. (64), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave.

„U vozilu kojim je upravljao B.L. policija je pronašla neovlašćeno pribavljenu akciznu robu. Osim toga, B.L. je sa ciljem prikrivanja porijekla robe sačinio neistinitu i upotrijebio kao pravu ispravu – otpremnicu. Na taj je način B.L., kako se sumnja, izvršio krivična djela koja mu se stavljaju na teret, dok je M.K. u svojstvu odgovornog lica u jednom privrednom društvu iz Pljevalja, u cilju prikrivanja porijekla ove robe, izdao neistinitu ispravu – fiskalni račun u iznosu od 1.920 evra“, saopštili su iz Uprave policije.

Službenici Uprave policije će i u narednom periodu, u zoni svoje nadležnosti, nastaviti sa intenzivnim aktivnostima u cilju suzbijanja svih oblika prekograničnog kriminala.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.