Krivične prijave protiv 16 lica zbog preprodaje droge

Krivične prijave protiv 16 lica zbog preprodaje droge

Danas u Nikšiću realizovana višemjesečna akcija „Piazza“ usmjerena na otkrivanje, sprječavanje i suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga na području Nikšića. Tokom akcije procesuirano je ukupno 81 lice zbog počinjenih krivičnih djela i prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. Danas i juče podnijete su krivične prijave protiv 16 lica od kojih je 10 lišeno slobode.

Slobode su lišeni N.M. (31), A.V. (24), P.P. (21), M.Č. (30), I.D. (25), B.B. (31), S.K. (24), N.S. (26), P.O. (24) i M.S. (19) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Tri osumnjičena lica se nalaze na izdržavanju kazne zatvora u UIKS-u dok se za tri lica intenzivno traga. Od navedenih osumnjičenih troje se tereti i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Tokom akcije policija je u više pojedinačnih zaplijena oduzela 70 pvc pakovanja sa sadržajem marihune težine oko kilogram i 33 pvc pakovanja opojne droge kokain težine 70 grama.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *