Krivična prijava protiv Budvanina zbog oružja i droge

Krivična prijava protiv Budvanina zbog oružja i droge

Službenici policije pdonijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica, D.D. (43) iz Budve, zbog osnovane sumnje da je počinia krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

“Vještačenjem je naime potvrđena sumnja policijskih službenika da dva pištolja, cal. 7,65 mm, kao i osam komada municije i 65 grama marihuane, koje je policija pronašla u hodniku zgrade u kojoj D.D. stanuje, pripadaju njemu. D.D. je prethodno procesuiran krivičnom prijavom za 4,3 grama kokaina koji je tom prilikom pretresom pronađen u njegovom stanu”, stoji u saopštenju.

Iz policije podsjećaju da su 8. septembra prošle godine kontrolisali sumnjive osobe, te su pretresom stana D.D. tada pronašli i oduzeli dva pištolja, municiju, kokain, marihuanu i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

“Pretresom su naime u stanu pronađena dva zamotuljka kokaina, težine 4,3 grama. Pronađeni su i vaga za precizno mjerenje kao i novac za koji se osnovano sumnjalo da potiče od prodaje narkotika. U hodniku ispred stana koji koristi D.D, u ložištu peći na drva, pronađena su dva pištolja kalibra 7,65 mm sa po četiri metka u okvirima, kao i biljna materija zelene boje za koju se osnovano sumnjalo da se radi o marihuani težine 65 grama”, navode iz policije.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *