Krenulo prebrojavanje u režimu: Novinare pozivaju na razgovore da vide na koga mogu računati!

2

Više novinara iz raznih redakcija pozivano je tokom nedjelje za nama na razgovore sa medijskim timom jedne od struja u DPS-u, kako bi, za početak razmijenili mišljenja o novonastaloj situaciji, saznaje Borba iz više izvora. Struju koja nije bliska Đukanoviću interesovalo je da saznaju raspoloženje u redakcijama u kojima ti novinari rade, a među novinarima koji su pozivani, najviše je onih koji rade u opozicionim medijima. Jasno je da jedna ekipa unutar DPS-a ne sjedi skrštenih ruku, nego priprema teren za sebe, ukoliko se na tapetu najnovijih afera nađu i oni.

“Više novinara je bilo na razgovorima, koji su za sada neformalnog karaktera. Bilo ih je i iz štampanih medija, ali i sa portala. Očigledno se krenulo unutar DPS-a u prebrojavanje novinara ko bi mogao zauzeti koju stranu, ako dođe do lomova u vrhu vlasti. Svi se plaše od oniga što Duško Knežević može da objavi, pa prave strategiju i za to”, otkriva za Borbu jedan od novinara koji je bio na sastanku.

Jasno je da DPS gubi medijsku bitku, jer su oslonjeni na samo par istrošenih novinara i izvikanih medija, pa im treba svježa krv.

“Očigledno je da se unutar DPS- pregrupišu mnoge frakcije, a sve to se odražava i na sve druge segmente društva. Zato se prvo krenulo u razgovore sa novinarima, da bi imali jasnu sliku, na koga mogu računati, a na koga ne”, pojašnjava naš sagovornik.

Razgovori sa novinarima će, kako nam je potvrđeno, biti nastavljeni i tokom ove nedjelje.

2 Comments
  1. Los Angeles Vasojevici komentariše

    Diktator je go! Pocelo je..

  2. Vasilije komentariše

    Uprkos najavama o “sivoj eminenciji Djukanovica bivšem ministru Gvozdanovicu ne pisete. Nije mi jasan razlog. Uctivo vam želim da imate još vise uspjeha.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.