Krapović: URA da prestane sa prevarama i da sjutra ne prezentuje svoju listu, već prihvati jedinstvenu listu opozicije

Krapović: URA da prestane sa prevarama i da sjutra ne prezentuje svoju listu, već prihvati jedinstvenu listu opozicije

Potpredsjednik Demokrata, Dragan Krapović pozvao je GP URA da “prestane sa prevarama”, već da prihvati jedinstvenu listu opozicije.

On je reagovao na saopštenje potpredsjednik URA-e Filip Adžić, koji je kazao da je “apsurdno da o zajedničkoj opoziconoj listi govori partija koja protekle četiri godine radi sve protiv opozicionog jedinstva.”

“Pozivamo gospodu iz GP URA da prestanu sa prevarama i da sjutra ne prezentuju svoju listu, već da prihvate jedinstvenu listu opozicje. Ovo naročito ako cijela Crna Gora zna da ste prethodno dogovorili akciju obmane i podmetanja, a potom zakazali tajni sastanak, dok ste sve vrijeme pripremali listu koju sjutra prezentujete. Očigledno ste mislili da nakon što ste Skenderbega šetali iz nacije u naciju, da to isto možete uraditi i sa dr Ćemanom, Kolićem, Camajem. Zaigrali ste na kartu podjela, ali ste se i preigrali u tom prebrojavanju i detektovanju krvnih zrnaca. Osim što je to nedolično, a i neprimjereno građanskoj partiji, molimo vas da ne dijelite, da ne svađate, da ne prebrojavate, da nikog ne svrstavate u nacionalne tabore, već da dopustite svakome pravo da bude ono što jeste, pravo da svi budu jednaki i da budu kovači svoje sreće u našoj državi, ma kako se zvali ili prezivali”, rekao je Krapović. On je dodao da su za njih braća svi ljudi.

“I u Crnogorcu, i u Srbinu, i u Bošnjaku i u Albancu i u Hrvatu i u Muslimanu, vidimo samo i jedino brata, najrođenijeg brata. Stajali smo i staćemo uz sve njih. Nećemo ih dijeliti. I zato što nećemo, nikada nas nećete vidjeti u bilo kom nacionalističkom projektu, jer je to stvar i principa i vaspitanja i promišljanja i osjećaja i građanskog koncepta države i njenog Ustava i njene državnosti i naših đedova i prađedova, koji su svoje živote dali da bi ona bila ono što jeste. Prepuštamo vam da nosite detektor krvnih zrnaca. Od te alatke nema gore stvari. Ona je jedino na cijeni u vili na Gorici. Okanite je se, dok još nije kasno. I na kraju gospodine Adžiću, ako tako drsko i licemjerno hoćeš da prevedeš Albina, Dženana i Štjefana u neki nacionalistički korupus? Šta ste onda vi gospodo, iz GP URA”, zaključio je Krapović.

Related posts

2 Comments

 1. Будва данас

  Krapovicu,pusti URA!!! Neka rade sta hoce !!! Ako varaju narod ce to da ocijeni !!! Nemojte vi da varate !!! U demokrackom frontu je samo Andrija desnicar !!! Knezevic,Zogovic,Medojevic su ljevicari !!!!!!!!! Nemoj da budes licemjeran!!! Hvalis se rezultatima u opstini koje si postigao sa Frontom!!! Imali ste postizbornu koaliciju-nije vam smetalo!!! U ime naroda napravite predizbornu!!! Evo sve vam daju,pristaju na sve vase uslove!!!
  Ako se ne ujedinite u Budvi 100% gubite!!! Nihesi se personalno proslavio kod SVOJIH biraca i ti to odlicno znas!!!

  6
  1
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *