Krapović: URA da prestane sa prevarama i da sjutra ne prezentuje svoju listu, već prihvati jedinstvenu listu opozicije

2

Potpredsjednik Demokrata, Dragan Krapović pozvao je GP URA da “prestane sa prevarama”, već da prihvati jedinstvenu listu opozicije.

On je reagovao na saopštenje potpredsjednik URA-e Filip Adžić, koji je kazao da je “apsurdno da o zajedničkoj opoziconoj listi govori partija koja protekle četiri godine radi sve protiv opozicionog jedinstva.”

“Pozivamo gospodu iz GP URA da prestanu sa prevarama i da sjutra ne prezentuju svoju listu, već da prihvate jedinstvenu listu opozicje. Ovo naročito ako cijela Crna Gora zna da ste prethodno dogovorili akciju obmane i podmetanja, a potom zakazali tajni sastanak, dok ste sve vrijeme pripremali listu koju sjutra prezentujete. Očigledno ste mislili da nakon što ste Skenderbega šetali iz nacije u naciju, da to isto možete uraditi i sa dr Ćemanom, Kolićem, Camajem. Zaigrali ste na kartu podjela, ali ste se i preigrali u tom prebrojavanju i detektovanju krvnih zrnaca. Osim što je to nedolično, a i neprimjereno građanskoj partiji, molimo vas da ne dijelite, da ne svađate, da ne prebrojavate, da nikog ne svrstavate u nacionalne tabore, već da dopustite svakome pravo da bude ono što jeste, pravo da svi budu jednaki i da budu kovači svoje sreće u našoj državi, ma kako se zvali ili prezivali”, rekao je Krapović. On je dodao da su za njih braća svi ljudi.

“I u Crnogorcu, i u Srbinu, i u Bošnjaku i u Albancu i u Hrvatu i u Muslimanu, vidimo samo i jedino brata, najrođenijeg brata. Stajali smo i staćemo uz sve njih. Nećemo ih dijeliti. I zato što nećemo, nikada nas nećete vidjeti u bilo kom nacionalističkom projektu, jer je to stvar i principa i vaspitanja i promišljanja i osjećaja i građanskog koncepta države i njenog Ustava i njene državnosti i naših đedova i prađedova, koji su svoje živote dali da bi ona bila ono što jeste. Prepuštamo vam da nosite detektor krvnih zrnaca. Od te alatke nema gore stvari. Ona je jedino na cijeni u vili na Gorici. Okanite je se, dok još nije kasno. I na kraju gospodine Adžiću, ako tako drsko i licemjerno hoćeš da prevedeš Albina, Dženana i Štjefana u neki nacionalistički korupus? Šta ste onda vi gospodo, iz GP URA”, zaključio je Krapović.

2 Comments
 1. Будва данас komentariše

  Krapovicu,pusti URA!!! Neka rade sta hoce !!! Ako varaju narod ce to da ocijeni !!! Nemojte vi da varate !!! U demokrackom frontu je samo Andrija desnicar !!! Knezevic,Zogovic,Medojevic su ljevicari !!!!!!!!! Nemoj da budes licemjeran!!! Hvalis se rezultatima u opstini koje si postigao sa Frontom!!! Imali ste postizbornu koaliciju-nije vam smetalo!!! U ime naroda napravite predizbornu!!! Evo sve vam daju,pristaju na sve vase uslove!!!
  Ako se ne ujedinite u Budvi 100% gubite!!! Nihesi se personalno proslavio kod SVOJIH biraca i ti to odlicno znas!!!

  6
  1
 2. Tesa komentariše

  Dosta vise premisljanja. Napravite koaliciju sa frontom i do pobjede. A posle definisite sve stvari.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.