Kovačević (NOVA): Sramno je da jedan od najznačajnijih funkcionera Demokrata hoće da presudi liderima DF-a!

0

Nažalost, nismo iznenađeni najnovijim postupcima najznačajnijih funkcionera i nosioca ideologije Demokratske Crne Gore. To što odbornik Demokrata u Zeti i jedan od glavnih kreatora njihovih političkih poruka, prijeti po društvenim mrežama kako će “Brzo presude” i kako će oni suditi nama kao što smo (ne navodeći kako to) mi sudili njima, samo je nastavak njihove trogodišnje kampanje u kojoj su od početka sudskog procesa protiv DF-a bili političko krilo tužilaštva i terenska ekipa SDT-a Milivoja Katnića, koja je širila priču kako će lideri DF-a biti osuđeni i kako bi našim glasačima bilo mudro da pređu u njihove redove, saopštio je Marko Kovačević, portparol NSD i funkcioner DF-a.

Fejsbuk objava Janka Krstovića

Dodaje i da im je to “sa pojedinim našim bivšim funkcionerima, koji sada djeluju u toj stranci, to i uspjelo”.

”Sada, kada se njihov lider suočava sa neprijatnostima tehničke prirode, vezanim za njegov akademski rad i integritet, njegove apologete nastupaju osvetnički prema DF-u, kao da smo im mi krivi za to, prijeteći našim liderima sa drugostepenim presudama koje treba da protiv njih donese sudstvo koje je u službi Mila Đukanovića.

U svim našim polemikama, koje su obilovale mnogim neslaganjima, mi nismo otišli nikada toliko daleko da kažemo da su npr. Demokrate podmetnule DF-u optužnicu za tzv. Državni udar i uvukle nas u višegodišnje procese. Jasno nam je da oni nemaju kapacitet da budu nešto više od šaptačke divizije i bot ekipe Milivoja Katnića što se toga tiče. Naši neprijatelji iz DPS-a, Milo Đukanović i SDT Katnić, su očigledno prilikom montiranja optužnice protiv lidera DF-a računali na hijenski mentalitet Demokrata.

Ljetošnje uspostavljanje koalicije između DPS-a i Demokrata, u okviru koje je Željko Aprcović svoj prelaz sa poslaničke funkcije na mjesto predsjednika Opštine Kotor izvršio tako što je zastupao zajedničke amandmane DPS-a i Demokrata u Skupštini Crne Gore, očigledno je dalo krila kreatorima političkih i nepolitičkih poruka Demokrata, poput odbornika iz Zete, da mogu da unaprijed presuđuju liderima DF-a.

Kroz ovaj vid bahatosti najznačajnijih funkcionera Demokrata vrlo često dođe, kao u ovom slučaju, do projavljivanja njihove prave prirode. Duh 1948. godine je živ, ne samo među vladajućom strukturom, već kao što vidimo i među njihovim ideološkim čedima iz redova opozicije, rekao je Kovačević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.