Kovačević (NOVA): Bahatost nenajedenih šofera komunističkih prvaka

0

Pored toga što smo iz transkripta razgovora Milana Roćena sa različitim ljudima saznali na kakvim se nezdravim temeljima gradila tzv. nezavisna Crna Gora, u poslednjem snimku u kojem čujemo i razgovor Roćenovog sina sa izvjesnim Ubovićem saznajemo kako djeca crnogorskih funkcionera na volšeban način postaju tigrovi, sposobni da u kratkom roku zarade brdo nekretnina”, ocijenio je Marko Kovačević, funkcioner DF-a i portparol NSD.

“I kako im sa vrlo malo godina uspijeva da najveći problem u njihovom životu bude u kom će salonu namještaja i po kojoj cijeni srediti enterijer svog novog stana. Savjet koji Ubović upućuje mlađem Roćenu da ne treba da štedi “na sebe” jasno ukazuje da se bahatost kod naslednika nenajedenih šofera komunističkih prvaka podstiče i afirmiše kao vrijednost.
Pretpostavljam da mlade ljude u Crnoj Gori zanima odgovor na pitanje kako je to mladi Roćen uspio da postane tigar i sa dvadesetak godina kupi sebi stan koji će sređivati tako što, kako ga Ubović savjetuje, neće štjedeti “na sebe”.

Ovakva bahatost djece funkcionera, kojima očevi kroz svoje pozicije obezbjeđuju ovako lagodan život bez imalo muke i truda, kod one djece čiji su roditelji ostali bez posla u KAP-u, Željezari, rudnicima Boksita i ostalim fabrikama i nisu mogli da im obezbede situaciju u kojoj ne treba da štede “na sebe”, izaziva revolt i oni pokušavaju takođe da bržim putem sa što manje truda dođu do takve pozicije. Zato imamo porast kriminala i ovoliku zastupljenost državljana Crne Gore u trgovini narkoticima.

U svakom slučaju, kroz poruku Ubovića mlađanom Roćenu da ne treba štedjeti “na sebe”, konačno smo utvrdili kom klanu pripada Milivoje Katnić koji je nedavno na televiziji poručio kako svakoga dana “radi na sebe”. Likvidacija lokativa i nekadašnjih preduzeća i fabričkih postrojenja u kojima je radio veliki broj građana i pokušaj da se kriminalizuje DF kao glavni neprijatelj DPS-a su preduslovi da se radi i ne štedi “na sebe”, rekao je Kovačević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.