Kovačević: Destruktivni elementi u društvu neće da se okanu ni naše djece, ni škola, konstruišu neistine i to im je politika

0

Nažalost destruktivni elementi u društvu neće da se okanu ni naše djece, ni škola, konstruišu najrazličitije neistine i to im je politika, poručio je prvi čovjek nikšićke opštine Marko Kovačević u reagovanju na navode predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić Borisa Muratovića.

Naime, ranije danas Muratović je kazao da je direktorica škole u Nikšiću Ranka Laković “zabranila izvođenje pjesme posvećene Crnoj Gori kako ne bi naljutila predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića”.

“Nakon dobijanja poziva da prisustvujem danu OŠ ,,Jagoš Kontić” ljubazno sam se zahvalio i najavio da neću moći da prisustvujem ali da ću poslati predstavnika kabineta”, napisao je Kovačević u objavi na zvaničnoj Facebook stranici.

Navodi da on ni u kom slučaju ne bi “mogao biti razlog bilo kog dešavanja tamo”.

“Kada vidim kakve su konstrukcije napravljene i na koji način se optužuje jedna časna žena Ranka Laković, posvećena školi i djeci, jasno je ko je trideset godina sprečavao ovo društvo da krene naprijed i ko se i sada bori protiv njegovog prosperiteta i stabilnosti”, naveo je Kovačević.

Posebno je, prema njegovim riječima, “komično” što su kao osnov za čitavu priču uzeli pjesmu Gorana Pejovića Gule i njegovog Katapulta.

“Gula je inače bio odbornik DF u Baru i veliki protivnik režima Mila Đukanovića i njegova pjesma je bila redovni repertoar naših protesta protiv bivšeg režima. I jedino korisno iz čitave ove konstrukcije koju su napravili jeste to što su podsjetili javnost na jednu od najljepših pjesama o Crnoj Gori. Zanemarite one koji samo hoće da nas svađaju i da među narodom vlada nesloga”, zaključio je Kovačević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.