Konvertitski putevi Mila, Novaka Kilibarde i Zdravka Krivokapića: Bili Srbi, kitili se trobojkom i po nalogu Zapada izdali srpsku priču i udarili na Srpstvo!

28

Šta je zajedničko Milu Đukanoviću, Novaku Kilibardi i Zdravku Krivokapiću?

Zajednički su im putevi kojim su se uspinjali na političkoj ljestvici i njihov nacionalni preobražaj od  zakletih Srba do Crnogoraca sa velikim C kojima koji na političkom tronu egzistiraju tako što napadaju Srbiju i srpski narod.

Tokom prve polovine 90-ih godina lideri DPS-a i Narodne stranke prosto su se utrkivali u dokazivanju ko je veći Srbin, promoter i zaštitnik srpskih nacionalnih interesa. Izvojićemo samo neke izjave ovog dvojca koji se 1997. politički ujedinio na antisrpskim osnovama. Tada je NS podržao  Mila Đukanovića u političkom sukobu sa Momirom Bulatovićev, i tako značajno doprinio učvršćavanju lidera DPS-a na vlasti. Zauzvrat su visoki funkcioneri NS-a, najprije Predrag Drecun, a potom i Novak Kilibarda, bili birani za potpredsjednike Vlade.

Ostalo je sve istorija.  Đukanović i Kilibarda su se od tada, pa do današnjih dana, nadmetali, ne više ko je veći Srbin, već Srbomrzac.

Podijelićemo neke od Milovih i Novakovih antologijskih izjava iz perioda kada su se dičili Srpstvom.

Milo Đukanović:

„Crnogorci su ponosni na srpsko poreko i crnogorsku državnost, na slavnu istoriju srpskog naroda. Zato i vjerujemo u zajedničku budućnost i prosperitet.“

„Lično smatram da je 1. decembar 1918. godine značajan datum u našoj istoriji zato što je tada konačno realizovana vjekovna težnja jugoslovenskih naroda za formiranjem zajedničke države.“

„Bestidno je, a na sreću pokazalo se i besplodno, bilo dugogodišnje plašenje crnogorskog naroda potencijalnim velikosrpskih hegemonizmom, kao negatorom crnogorske nacije i države. Na takvim bolesnim halucinacijama u dobroj se mjeri tražio način za održanje na vlasti i skretanje narodne i političke pažnje sa sebe – bile su riječi još uvijek aktuelnog predsjednika Crne Gore s kraja osamdesetih godina prošloga vijeka.“

„Na Kosovu je napadnuta Jugoslavija. Kosovo je bedem srpskog i crnogorskog naroda koje ne može pasti dok je nas i pokoljenja naših potomaka. Nebrojeno puta smo rekli: Kosovo se mora braniti svim sredstvima“, rekao je Đukanović povodom napada Albanaca na srpsko stanovništvo na Kosovu i njihovih nastojanja, da već s početka devedesetih, proglase samostalnost Kosova.“

„Ne može se mahati s grančicama mira dok se srpski narod po Hrvatskoj kolje, masakrira, siluje, dok im se pale kuće i uništavaju imanja samo zato sto su Srbi. Rat se ne dobija dezerterstvom, već mobilizacijom.“

Novak Kilibarda:

-U Crnoj Gori živi čisti srpski narod, to i danas kažemo. Mi smo tada rekli da ćemo stvarati novu snažnu srpsku državu ako nestane Jugoslavije i da će se ta država prvenstveno sastojati od dva ravnopravna federalna činioca, od dvije stare srpske države – Crne Gore i Srbije-poručio je nekadašnji predsjednik Narodne stranke na prvom velikom mitingu iz 1990. godine.

„Srbija i Crna Gora ne mogu i ne smijju separatno da misle, već njihov zajednički interes i briga mora da bude čitav srpski narod“, govorio je Kilibarda na skupu Narodne stranke u Nikšiću, 13. decembra 1992.

„Državni odnos Srbije i Crne Gore je embrion ujedinjenja Srba. Ako ta karika prsne, mi se ne vraćamo na nulti stepen, već na minus 100 stepeni!“, govorio je Kilibarda.

U vrijeme rata Kilibarda je posebno bio nadahnut kada je govorio o Dubrovniku.

– To što Hrvati rade na Debelom brijegu je smešno. Pravo da vam kažem, malo nas drži da Narodna stranka pošalje odred svojih momaka da ih potjera do Konavala ili Dubrovnika. Uostalom, Dubrovnik nikada nije bio hrvatski. Intimno, više bih volio da u Dalmaciji za komšije imamo kulturne Italijane nego Hrvate. Ukoliko ne bude dio Crne Gore, Dubrovnik će biti balkanski Hongkong. U svakom slučaju, garantujem vam, hrvatski neće biti“ izjavio je Kilibarda za “Politiku ekspres” 25. maja 1991.

Novak Kilibarda u politiku je ušao propagirajući jedinstvo dveju “srpskih zemalja”, Crne Gore i Srbije, da bi se u vrijeme bombardovanja SRJ založio za ukidanje vode i struje vojsci ako uzvrati na vatru NATO-a.  Nakon toga, osnovao je novu stranku pod imenom Narodna sloga, koja se odmah “utopila” u koaliciju DPS-SDP.

Da li istorija ponavlja? Krivokapić neodoljivo podsjeća na Kilibardu, čiji je politički kraj svima poznat-stapanje sa DPS-om!

Početak političke karijere premijera Zdravka Krivokapića neodoljivo podsjeća na period kada su Milo Đukanović, a posebno Novak Kilibarda uspinjali u političku orbitu.

I Zdravko je poput Novaka govorio o Srbiji i Crnoj Gori kao dvjema srpskih država, da bi nakon preuzimanja Vlade sve više počinjao da napada Srbiju i donosi odluke suprotne interesu srpskog naroda u Crnoj Gori koji ga je masovno podržao 30. avgusta prošle godine.

Od izjava da su Srbija i Crna Gora bratske srpske države, da nikada ne pri priznao nezavisnost tzv. Kosova, da će ukinuti sankcije uvedene Rusiji, Krivokapić  je postao saradnik zapadnih centara moći u borbi protiv Srbije i Rusije.

Podsjetićemo vas i na pojedine Zdravkove izjave, od kojih se počeo udaljavati nakon što je i zvanično postao premijer.

„Srbija je država sa kojom nas veže istorija i tradicija. Vlada koju je vodio DPS nije imala taj pogled na Srbiju, o čemu svjedoči i broj uzajamnih posjeta zvaničnika Srbije i Crne Gore. Građani naših država žele tu saradnju, a mi kao odgovorne Vlade treba da slušamo šta nam poručuje narod.“

„Dok su narod trovali pričom o Srbiji, odvijala se prvobitna akumulacija kapitala u Crnoj Gori, koja je postala feud nekoliko porodica. I šta imamo danas? Nezavisnu Crnu Goru koju Srbija nije ugrozila ničim i prebogate pojedince koji su ugrozili Crnu Goru.“

„Da sam bio predsjednik Vlade, u situaciji kada Crna Gora još nije priznala Kosovo, nikada ne bih dao saglasnost da se to desi. Ali, sve je završeno prije mog dolaska u Vladu i prije ove Vlade.“

„Najbolji stav je onaj koji je imao kralj Nikola, da su to dva kralja koji žive u dvije srpske države. Postoji izuzetna povezanost i u bratstvu, i u sestrinstvu i u kumstvu, koja daju nadu da možemo zajednički da dođemo do mnogo dobrih rješenja u kome ćemo kroz prirodno uvažavanje naći mjeru dobrote za sve“, rekao je Krivokapić .

Danas, crnogorski premijer Zdravko Krivokapić, opijen zapadnjaštvom i eurofilstvom,  izjavljuje da nije zabilježeno u istoriji Crne Gore da u tako kratkom periodu „toliko otrovnih strijela neko upućuje premijeru, predsjedniku Skupštine, kao sada iz Srbija.

Krivokapić je izgleda zaboravio koje je sve odluke sa antisrpskim karakterom njegova vlast donijela u prethodnom periodu u saradnji sa DPS-om, kao nekada Novak Kilibarda.

Istorija se ponavlja narodima koji iz istorijskih grešaka ne izvlače pouke. Nakon gorkih iskustava sa konvertitima Đukanovićem, Kilibardom, Krivokapićem i Bečićem, Srbi u Crnoj Gori bi morali razmisliti kome će ubuduće dati podršku.

 

28 Comments
 1. tako stoje stvari komentariše

  Mislim da griješiš Alf.

  I za Mila, Kilibardu a i Krivokapića postoji jedna zajednička konstanta koja ih povezuje, ne da su šovinisti, no da su Srbi do onog mometa kada im to lično, odnosno politički ( zapravo finansijski ) odgovara. Kad im to prestane da bude interes, kad prestane da im to odgovoara, onda oni prestaju da budu Srbi, postaju neki drugi…kao i 90% njihovih birača ( mislim na DPS, ne na Krivokapića, on je klasičan prevarant )

  1. Helm komentariše

   Tako Stoje Stvari

   Prestaju da budu Srbi onog trenutka kada se susretnu sa ogromnom količinom novca, foteljom, ucjenom ….

 2. Bijeli komentariše

  Ljudi shvatite da ovoliko prosipanje lazi ne ide na dobro. Krivokapic je gradacijski deset nivoa iznad Mandica ( Dole donesi masan burek usred strajka gladju). ZBCG je ljetos uz svu pomoc imala 27 mandata, 1/3 poslanika u zemlji. To nije vecina, nazalost zbog gluposti i dugova Mandica i Knezevica, umjesto da se sa to 27 strpljivo ide i gradi, odluceno je da se rusi.

  1. tako stoje stvari komentariše

   Bijeli,

   meni je tragično ako ti ovo zaista misliš i ako stvarno misliš da iko normalan može da proguta ovu tvoju prilično neinteligentu priču uvijenu u formu “ dobronamjernosti “ i žala za propuštenim.

   Samo slijep kod očiju ne vidi, da taj tvoj navodni “ gradacijski deset nivoa iznad “ odlučio je da strpljivo ide i gradi bolju i novu Crnu Goru, putem sljedećih svojih prioriteta – poltička izolacija, uništenje DF-a i opšta amnestija DPS-a. To je njegova „mudrost“ !

   Samo toliko o mudrosti tog navodnog“ gradacijski deset nivoa iznad “ …providno !!!

   1. Ksilofon komentariše

    Velika šteta i ako se uništi DF i formira neka normalna srpska partija…

    1. Sibirski komentariše

     Za nas Srbe, DF je sasvim normalan politički save koji je dokazani i beskompromisni borac za prava i slobode srpskog naroda i naše SPC, koji se ne može ni na koji način potkupiti, prepadnuti ili na bilo koji drugi način uticati na njega da odustane od svoje misije narodnog oslobođenja.

     Upravo je to razlog zbog kojeg se DF konstantno medijski napada sa svih mogućih strana, razlog zbog kojeg se u krugovima pojedinih zapadnih ambasada, prve i druge familije i njihovih drugo – srbijanskih pomagača razvijaju planovi i insistira na tezi kako DF nije dobra politička opcija za srpski narod, nego da je potrebna neka nova srpska stranka koja bi igrala po notama navedenih krugova. E tu i takvu tezu njihovi agenti/botovi imaju zadatak dalje da promovišu i nameću na raznim portalima i društvenim mrežama, baš kako si ti to uradio u svom komentaru.

     Ali kao što rekoh, mi Srbi smo zadovoljni onima koji su se godinama praktično sami borili da očuvaju tu luču otpora bivšem mafijaškom režimu i to svojom žrtvom svjedočili, dok se konačno nijesu stekli uslovi da se uz pomoć naroda na litijama i naše crkve izbori dugo čekana sloboda. Ili smo bar tako mislili i očekivali, jer se ni u snu nijesmo nadali izdaji od strane Krivokapića i Bečićevih demokrata! Svi mi koji smo učestvovali na litijama i na parlamentarnim izborima glasali za promjene i slobodu, a koji sada jasno vidimo da smo prevareni!

     Tako da od tog plana i vaše želje za nekom poslušnijom srpskom strankom nema ništa Ksilofone! Nije naš srpski narod baš toliko naivan da ne vidi ko, kako i zašto insistira na daljem slabljenju srpskog integralističkog faktora u Crnoj Gori!

     Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤💙🤍

     1. Ksilofon komentariše

      Ja vjerujem da Manda, Medo i Milan smatraju da je DF odlična partija.

      Van te trojke, sumnjam da iko razuman misli da partija koja je vječno u opoziciji, a evo se sistematski usrala i u svoju prvu vladajucu koaliciju, ima ikakve buducnosti.

   2. Forte komentariše

    Df sam sebe unistava i oni bez Krivokapica i crkve nikad ne bi dosegli do 20 poslanika a ne do 27… i oni umjesto da budu mudri i drze vrapca u rukama a ne zinula guza za golubom na grani… losa im je strategija bojim se…

  2. Biksi komentariše

   Bijeli jos u ovom portalu nisam vidio jedan text da pise o konvertitu vucicu koji je bio desna ruka ratnih zlocinaca i najveci ratno huskac u bivsoj jugoslaviji , zahvaljujuci vama sve smo saznali i ko je krivokapic i ko je djukanovic itd , sada je red da nesto pisete o andreju vucicu, aleksandru vucicu njegovoj ratnoj biografiji, sinu njegovom, zaradjenim milionima mandica , za jahte njegove , tucu u majestiku nije da su svi olosi a ovi iz fronda i sns sveci

 3. Zdravko, i ovaj maljeckZecanin komentariše

  Nijesu se oni nista promjenili, rodili se ka pizduni, takvi ce i da lipsu.Nesoj, uvijek ostaje nesoj.

 4. Krnja Jela komentariše

  Šta je to Zdravko izdao pa da ga ovoliko blate lažima.. Ništa.. Pa nije Srpstvo ono što bolesnik iz Bugojna priča, a još manje kupljeni Vojvoda.. Kako Vas nije sramota.. Ako je Srpstvo Ceca, Aca Lukas i Marić, ne trebalo nam.. Balege Frontovske.. Jebo vas Vučić usta, taj šizofrenik i katil..

  1. BoyCo komentariše

   Stoko ustaska, zajebao si se. Bice i Srbija i Vučić još jači i snažniji uprkos vama kopiladima ustasko-balijskim. Krnja Jelo u krnje te zvale j…m

 5. Helm komentariše

  Milo Đukanović, Novak Kilibarda i Slavko Perović su projekat UDBE i po tom pitanju djele zajedničku prošlost i budućnost, koja ih je vodila na putu negiranja samih sebe, konvertitstva, izdaje … naroda i države.

  Zdravko Krivokapić je koletaralna šteta ili uzgredna šteta. Posledice njegove vladavine su nastale sticajem okolnosti, a ne kao glavni cilj.
  Ne zaboravite i uvijek imajte na umu da je Zdravko Krivokapić došao na vlast kao predsjednik Vlade jedne države koja nije suverena, kao na primjer Švajcarska, koja može sama da odlučuje šta da radi na svojoj teritoriji. Crna Gora je zahvaljujući bivšem režimu ogrezla u kleptokratiji, kriminalu, korupciji, nepotizmu, krađi i izvrtanju izborne volje naroda na izborima …. i dovedena u status banana republike ili kolonije kojom se upravlja iz ambasada.

  1. Onako usput komentariše

   Sve je to lijepo , ali sta nekoga drzi da bude poslusnik tih istih ambasada.
   Mislio si da mozes samostalno odlucivati , prihvatio.si se funkcije , uvidjeo da stvari stoje sasvim drugacije i da se ti tu bas ne pitas mnogo ako ista uopste , pa sta te sprecava da spasis obraz i kazes da ne zelis u tome ucestvovati tj prepustis nekom drugom neka bude lutka ambasada!Bojim se da nije bas sve tako kako ti to vidis , vec se ipak njemu tu nesto osladilo i po svaku cijenu se bori da zadrzi taj statuk obicne lutke…

   1. Helm komentariše

    Onako Usput
    Premijer Krivokapić je u jednom od svojih obraćanja narodu iz svog ugla objasnio u kakvoj se poziciji nalazi Crna Gora. Narodu je poručio između redova da je izabran za predsjednika Vlade jedne zemlje koja nije samostalna u odlučivanju i da je prethodni kriminalni i izdajnički režim doveo u status kolonije ili banana republike.

    Citat: „Molim vas da razumijete da borba za dostojanstven život nije gotova, nego da je prenijeta na prljav teren politike, u kojem se podrazumijevaji neki kompromisi koji ne moraju uvijek biti uočljivi časnom i poštenom svijetu, koji je u ovoj borbi krenuo zajedno sa mnom“

    „Njegoš nam je ostavio besmrtne stihove: „Ko na brdu ak’ i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom“. Meni je Gospod dao iskušenje da stojim na brdu i da vidim malo dalje od većine građana naše gorde i ponosne Crne Gore. I zato vas iskreno molim da mi vjerujete da ću do posljednjeg svog daha biti i jesam vaš saborac, ali da danas, kao čovjek na odgovornoj i važnoj državnoj funkciji, moram da uzimam više različitih faktora u obzir prije donošenja svake odluke“ kraj citata.

    Krivokakić je poručio narodu da je siguran da će jednog dana narod imati razumjevanje za položaj u kojem se nalazila Vlada u tom istorijskom trenutku. Pominjao je i Sporazum kao nužnost da se narod pomiri, itd, razne floskule o pomirenju naroda, a ne između političara, koji su glavni problem Crne Gore.

    Premijer Krivokapić nije klasičan političar, u pitanju je čovjek koji se našao između naroda i vlasti, koji je kroz život kao profesor relativno udobno živeo i nije trpio posledice vladavine bivšeg krimimalnog i izdajničkog režima ali nije bio ni protiv svog naroda da bi se u jednom trenutku priključio narodu i ostalo je sve istorija.

    Naivno je ušao u politiku, vjerujući da će dolaskom na vlast imati na raspolaganju poluge moći da promjeni neke stvari u korist naroda i države ali je ubrzo shvatio da se poluge moći ne nalaze u institucijama već u ambasadama i da zavise od volje stranaca i kolonijalnih gospodara.

    Krivokapić u obraćanju narodu piše da na brdo stoji …… možda na brdu stoji ali obavijen maglom, maglom, koju su navukle ambasade, zagledan u maglu, bez pogleda na budućnost!

    Jasno je ko želi da mu bude jasno da se Crna Gora nalazi pod vlašću kolonijalnih upravnika (Bečić, Abazović, Krivokapić …) jedan od njih je i Krivokapić, koji je uvučen u politiku ostvarivanja tuđih interesa.

    Šarl de Gol je svojevremeno izveo Francusku iz NATO-a! Sve su to stvari koji sa ove velike vremeske distance čine De Gola velikim državnikom. De Gol je poraženu, kolaborantsku Francusku, preveo u tabor ratnih pobjednika sa svim pravima koje pripadaju pobjednicima. To nije politika, to je magija. A pogledajte naše liliputance, koji su umislili da se nalaze na brdu, ali niko da im javi da su zagledani u maglu i da ovome narodu prodaju maglu zajedno sa njihovim nadređenim iz ambasada.

    Krivokapić, možda naivno vjeruje da služeći kolonijalne upravnike može da izvuče neku korist za narod i državu. Istorija ovih prostora govori da se to neće desiti, puno je sličnih primjera i jedan od primjera je Makedonija, danas Sjeverna Makedonija, koji pokazuje kako su prolazili njihovi prozapadni političari od predsjednika Grigorova do Ivanova i predsjednika Vlada Gruevskog i Zaeva. Svima njima je bilo zajedničko da su iskorišćeni i izigrani od strane raznih obavještajnih službi, koje su samo produžena ruka određenih zapadnih centara moći, svjetskog značaja i odlučivanja. Na sličan način biće iskorišćena i ova garnitura političara na vlasti u Crnoj Gori, koja je uzgred rečeno prekrižena u Montenegro. Mnogo brže nego što je to bilo u slučaju sa Đukanovićem i DPS-om, lider te stranke ili interesne grupacije koja je sve uradila što su od njih tražili i na kraju su pušteni niz vodu, DPS i njihov lider, koji će ostati zapisan u istoriji kao neko kome je narod skandirao da je lopov … neko ko se odrekao samog sebe i svog naroda.

    Na kraju političari koji besprogovorno slušaju svoje kolonijalne gospodare budu odbačeni i prokazani od istih gospodara.

    Zapad voli izdaju ali prezire izdajnike.

 6. Vasojević komentariše

  Takvi ljudi se zivu IZDAJNIČKE SPLAČINE. Isto kao i oni što su vjeru promenili radi neke dobiti ili boljeg položaja.

 7. Ksilofon komentariše

  Jedina razlika između Novaka Kilibarde i Andrije Mandića je u tome što Mandića tek sad DPS aktivira, da bi oborio prvu demokratsku vladu u CG.

 8. Sibirski komentariše

  ,, Istorija se ponavlja narodima koji iz istorijskih grešaka ne izvlače pouke. Nakon gorkih iskustava sa konvertitima Đukanovićem, Kilibardom, Krivokapićem i Bečićem, Srbi u Crnoj Gori bi morali razmisliti kome će ubuduće dati podršku “.

  Ovo je više nego dovoljno. Nijedan Srbin ne može više podržavati Zdravka Krivokapića i demokrate Alekse Bečića!

  Samo FRONT OSLOBAĐA! ❤💙🤍

  1. Ksilofon komentariše

   Jedina stvar od koje nas je Front pod mudrim vodjstvom Andrije Mandica osobodio je izborna pobjeda. Ni ovu ne bismo dozivjeli da mitropolit Mandica nije otjerao na 81. mjesto liste.

   1. NIKO99 komentariše

    Istina je to, ipak, ti znaš da je DF prihvatio Zdravka Krivokapića teška srca i jedino zbog insistiranja Mitropolita Amfilohija. Teško je bilo liderima DF da protivriječe autoritetu Mitropolita. Smatrali su da je bolje da sarađuju nego da se sukobljavaju pred sudbonosne izbore. Ovdje mora da se postavi pitanje, kako su neprijateljske službe obradile Mitropolita Amfilohija i cijelu Srpsku Pravoslavnu Crkvu pred očima naše službe bezbjednosti. Jasno je da je naša služba odradila posao za strane službe. Ovdje nije kriv DF niti je kriv Mitropolit Amfilohije, ovdje se krive službe stranih službi. Krive su naše službe koje rade za neprijateje našeg naroda. Ovo im nije prvi put, već hiljaditi put da se u odlučujućem trenutku sudbonosnom za opstanak našeg naroda i za našu budućnost stavljaju na stranu naših najgorih neprijatelja. Pitam se ko su ljudi koji rade u tim službama? Kako ih nije sramota što rade za neprijatelja? Osjećaju li grižu savjesti zbog uništenja svoga roda? Dali misle na budućnost svoje djece i svoje porodice sjutra? Čime li se zamajavaju ovi izrodi i izdajnici naši? Mora da imaju neki narativ kojim pravdaju svoje nesojske izdaje. Mora da se pokrivaju bijedno nekom nesuvislom pričom. Biće da se diče što su crnogorci iako crnogorci ne postoje. Važno je da imaju neki izgovor inače bi vjerovatno poludjeli kada bi sebe vidjeli u svoj svojoj bijedi izdajnika i izroda. Baš kao u onom filmu „Anđeo“ na kraju će se sjetiti svoga zločina, i dušu svoju će zauvjek izgubiti. Uzaludne su im lažne priče i samozamajavanja.

    1. Ksilofon komentariše

     Probaj da razmišljaš iz drugog ugla.

     Umjesto koje su strane službe obradile Mitropolita upitaj se – je li BIA obradila vođe DF da vode ovakvu ludačku politiku od 30. avgusta.

     1. Budos komentariše

      Ti si botina najjeftinija tako da ti ne razmisljas.

 9. NIKO99 komentariše

  Svi znaju da su Konvertiti daleko gori po svoju braću i sestre od samih neprijatelja. Postoje veoma značajna naučna djela u radovima pozatih psihologa i psihijatara koji su obradili ovu temu detaljno koristeći istorijske izvore a posebno detalje iz zapisa trgovine robljem između Afrike i Amerike. Glavni pomagači u stavljanju svoga brata i svoje sestre u položaj robova bili su privilegovani konvertiti. Oni su toliko bili naslini prema braći i sestrama da su u tom teroru prihvatali položaj robova bijelim robovlasnicima. Ipak, jednom kada bi konvertiti stupili na tlo Amerike, gubili bi sve privilegije i sami bi postajali robovi. U Americi su naravno sve osbe crne puti gledali kao robove pa privilegovanih konvertita nije bilo. Takvi su Zdraka, Milaš i Aleks. Prvilegovani konvertiti koji se nose mišlju da su bolji od brata i sestre ali u očima muslimanskih robovlasnika su isto što i svi mi, robovi. Ove izrode i izdajnike je neophodno primjereno kazniti kako se ovakve stvari nebi ponavljale.

  1. Forte komentariše

   Ti si bolestan i treba da se lijecis…

 10. Radnik komentariše

  Ovdje svakom jasno o cemu se radi Krivokapic nocas izjednacava DPS i DF . Vijesti vode rat protiv DF. Demokrate pokusavaju da slome DF . Toboz ne vladin sektor koji je komplet u vladi usao vodi kampanju da izoluje DF a danas i calovicka oce muza za direktra rtcg i raonic ispred demokrata da bi i tamo nastavili kampanju protiv DF . Ovo je uopstena kampanja svih protiv DF da bi ga izolivali makli da bi nesmetano onda krenuli u potiranje Srpskog naroda u CG i napravili koaliciju bez Srba i da Srbi budu statisticks greska . To je britansko zapadna kampanja potpomognuta satelitima svojim od Demokrata ,ne vladinog,vladinog sektora,ure ,Dps a nije cilj DF vec nestanak Srpskog naroda .

  1. NIKO99 komentariše

   Tačno tako, svaka tvoja riječ je na mjestu. Nebih ništa dodao niti oduzeo. Danas je gore nego što je bilo prije nekoliko mjeseci kada je premijer bio Duško Marković a parlament kontrolisao DPS ali sam, bez značajnih koalicionih partnera. Nikada nisam vidio ovakav zločin prema našem narodu.

 11. xxy komentariše

  Razlika je u tome sto su Milo i Kilibarda trajali neko vrijeme kao Srbi na politickoj sceni a Z.Krivokapic se pojavio potpuno nepoznat javnosti par dana prije izbora rekao da Srbin ,poljubio trobojku i Amfilohiju ruku i svi su povjerovali da je Srbin. Andrija Mandic mu je ustupio svoje mjesto i ovaj par dana poslije izbora kaze da vise nije Srbin i pocinje napad na isti taj DF koji mu je ustupuio mjesto.

  Klasicna prevara ,DF je imao dobre namjere ali su ispali naivni nasjeli na prevaru.

  Takodje Z.Krivokapic je jos uvijek vjernik SPC oteze i vrsi opstrukcije u vezi potpisivanja Temeljnog Ugovora sa SPC .
  Dokad ce biti vjernik SPC i da li je vjernik ili glumac pokazace vrijeme.

  1. Ms.J komentariše

   NIJE GRJJEH SOTONU KRIVODOMA ISUTIRATI IZ CRKVE,NAPROTIV, TO TREBA DA BUDE PONOS SVAKOG VJERNIKA,A POGOTOVU USTASKU SOTONUA,POGLEDAJTE POGLAVNIKA MILA PAVELICA,LICI NA DZAMIJSKOG MISA MEKINJASA,A TEK RAHMETLI NOVAKAAA..
   ONI SU IZMETNI PROIZVOD FASISTE JOSIPA BROZA,NA CIJU SAM SE FIGURU 1976 G.POPI.AO ISPRED POLICIJSKE „POSTOJBE „U SARAJEVU A U KRUGU VOJNE SKOLE, POSLE TOGA OTISAO U JEDNU KAFANU KOD MUTEVELICA I PORUCIO PJESMU ,KRECE SE LADJA FRANCUSKA,
   Sta je moja poruka danas,
   SPREM TE SE ,SPREMTE CETNICI…..
   MORAJU SE LOMITI RUKE ONIH USTASA KOJI DRZE KAMU IZNAD SRPSKIH GLAVA,MA GDJE BILI.
   NIKADA NISMO BILI JACI,CAK I KAD SMO U PERIODU 41-45 G.OSLOBADJALI ZEMLJU O FASISTICKO-USTASKO-PARTIZANSKIH HORDI.
   PODSJETITE SE KO JE DODIJELIO NAJVECA SVJETSKA PRIZNANJA NASEM VODJI DRAGOSLAVU MIHAILOVICU I SARADNICIMA….
   VRATILO SE VRIJEME,CAK I GORE OD 1941,…..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.