Kontrolno saslušanje Vukšića 10. marta

1

Član odbora Predrag Bošković rekao je da će Demokratska partija socijalista (DPS) podržati zahtjev o kontrolnom saslušanju direktora ANB, navodeći da je nečuveno da su mu prvi potezi bili medijski nastupi

Odbor za bezbjednost i odbranu je donio odluku da se održi saslušanje vršioca dužnosti (v.d.) direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejana Vuksica 10. marta.

Član odbora Predrag Bošković rekao je da će Demokratska partija socijalista (DPS) podržati zahtjev o kontrolnom saslušanju direktora ANB, navodeći da je nečuveno da su mu prvi potezi bili medijski nastupi.

Vladimir Martinović (Demokratska Crna Gora) je rekao da će podržati predlog za saslušanje Vukšića, jer je za kratko vrijeme pokrenuo kod Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) određene procedure koje se tiču nezakonitog prisluškivanja i da nema šta da krije.

Dragan Ivanović (SNP) je podržao predlog, istakavši da Vukšić treba da iznese sve sto treba pred Odborom.

Evin Ibrahimović (BS) je rekao da će BS podržati inicijativu za saslušanje Vukšića, s obzirom na aktuelna dešavanja u posljednjih šest mjeseci.

Istakao je da treba građani da dobiju odgovor da li su oni bezbjedni i da li je država bezbjedna.

Ivan Brajović (SD) je kazao da će i SD podržati predlog.

Poslanik GP URA Miloš Konatar rekao je da će imati zadatak da pokažu opoziciji što znači normalan, parlamentarni život, jer ne odbacuju a priori sve inicijative opozicije.

Istakao je da će podržati inicijativu za saslušanje Dritana Abazovića iako misli da je ta inicijativa politička predstava poslanika SDP Raška Konjevića.

Knežević je rekao da Odbor nije ni Tužilaštvo, policija ni sud, te da ga brine da ne dođu u situaciju da Odbor arbitrira u trenutku kad državni organi sprovode određene radnje.

1 Comment
  1. t-rex komentariše

    A sta je sa saslusanjem premujera Abazovica ?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.