Kontigent nađen kod hotela “Podgorica”: Dio opreme koja je korišćena za prebijanje naroda 2015. godine?

3

Oprema za razbijanje protesta koja je pronađena u soliteru kod hotela Podgorica je dio opreme koja je korišćena tokom prebijanja naroda na protestima DF-a 2015. godine.

Upravo tu opciju razmatraju istražitelji koji rade na ovom slučaju.

Podgoričanin M.M. kazao je policiji da su njegove stvari pronađene u podrumu solitera pored hotela “Podgorica” i da je pakete i torbe sa intervencijskom opremom koju koriste i policijske i vojne informacije ostavio tu prije nekoliko godina i zaboravio na njih.

Međutim, to je malo vjerovatno i ispituje se da li on na taj način želi da istragu usmjeri na drugi način da se sakriju pravi krivci.

Inače, u hotelu Podgorica i u njegovoj blizini, kako su tokom 2015. godine tvrdili lideri DF-a, nalazio se štab parapolicijskih snaga DPS-a koji su po nalogu kriminalnih struktura prebijali opozicione građane.

Sumnja se da u tom soliteru tokom 2015. godine bile smještene kriminalne strukture koje je kontrolisao vrh režima.

Tokom pregleda solitera kod hotela Podgorica, a koji se dovodio u vezu sa Bemaksom, što su oni demantovali, policija je našla torbe u kojima je bila oprema za razbijanje protesta i akcije specijalne policije, uključujući pancire, gumene metke i šok bombe.

“Prilikom pregleda solitera u ulici Svetlane Kane Radović, a u kojem je prethodno prijavljeno da je postavljena eksplozivna naprava, pronašli smo različite predmete koji su izuzeti radi provjere i vještačenja. Naime, u podrumskim prostorijama pregledanog solitera pripadnici policije su pronašli i oduzeli: startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica sa državnim grbom Crne Gore, 430 zaštitnih pamučnih maski za lice, kao i druge stvari i predmete- navode iz policije.

 

 

3 Comments
 1. pišijado komentariše

  ahahah jeste jadni.

 2. Marune Marune komentariše

  Da je to nadjeno u Mojanoviće cijelo bratsvo Kneževića bi bilo uhapšeno sve sa majkom Milanovom. Sada se javio neki MM i kaže da je njegova i zaboravio je prije nekoliko godina? Ta priča je za malu djecu.
  Dobro neku noć Marun reče Vesku kad je gostovao u njegovoj ”kultnoj” emisiji: ”Bemax je poslednja odbrana CG” što Vesku baš nije bilo prijatno pa se uzvrpoljio na stolici, ofirao ih Marun.

 3. Pretres komentariše

  Jasno kao dan to je crnogorski Vagner – privatna para policijsko vojna organizacija.
  U čiji sastav ulaze i pripadnici svih sekjuriti firmi i još nekih firmi koje su se stekle enormno bogatstvo zahvaljujući Milogoriji. I sad je došao red na njih da brane Državni interes i tekovine Milogorske vladavine jer je to sve ugroženo ovom novom vlašću koja po njima radi na štetu CG e oni to neće dozvoliti kako se vidi i po cijenu građanskog mira. Pretres svih oibjekata ovih firmi i to odmah jer će posle biti kasno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.