Konjević čestitao Ibrahimoviću: Odlučni i dobronamjerni lideri potrebniji nego ikad

2

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević uputio je čestitku Ervinu Ibrahimoviću, koji je na IV Kongresu Bošnjačke stranke izabran za njenog novog predsjednika.

“Današnjoj Crnoj Gori potrebni su odlučni i dobronamjerni lideri više nego ikada dosad, koji će saradnjom zasnovanom na osnovnoj zajedničkoj viziji – građanskoj, demokratskoj i evropskoj Crnoj Gori graditi bolji život za sve njene građane. Želio bih da Vam čestitam izbor na mjesto predsjednika Bošnjačke stranke, uz želju da Vaš mandat obilježe novi uspjesi,“ naveo je Konjević.

2 Comments
 1. Žile komentariše

  Ibrahimoviću, duše ti okreni guzicu da te izljube svi ovi politički poltrončići što se utrkuju i čestitaju na tvom izboru.

 2. Srdjan Loncar komentariše

  Ibrahimovicu, odmah po izboru kreni u ostvarenje najveceg projekta ikada za Boshnjake i Boshnjacku Stranku: UTERIVANJE U GLAVU SVIH SRBA, MA GDE DA SE NALAZE, PREKO PISANJA REZOLUCIJA, PUTEM IMPLEMENTACIJE BAJDEN-DEKRETA, AKO TREBA KORISTITI I NATO – DA SE U SRENRENICI NIJE DESIO TEZAK ZLOCHIN, VEC SE DESIO GENOCID I DA TU NE SME DA BUDE NIKAKVIH RASPRAVA! Tu rechenicu da se “SAMO U SREBRENICI I NIGDE DRUGO U EVROPI I AMERICI DESIO GENOCID” treba koristiti ne samo da se utera u glavu svih Srba, ma gde da su, vec to treba da bude prvo pitanje-uslov za bavljenje politikom u CG.
  .
  .
  .
  U udzbenicima treba to prezentirati deci na pitki nacin, kratkim recenicama: NATO dobar Milosrdni Andjeo, Srbi loshi, borili se protiv andjela. Srbi-Crnogorci nisu kao narod izvrsili genocid, ali su jedini narod u istoriji Amerike i Evrope, koji u svojim redovima imaju tzv GENOCIDASE. Ratko Mladic, General Lazarevic – ratni zlocinci. Na drugoj strani, Haradinaj-Oric-Gotovina-NATO – branioci otadzbine i borci za slobodu naroda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.