Komite kršile mjere na Cetinju: Milo, DPS i Jevto ne reaguju!

12

Na Cetinju su danas prekršene mnoge epidemiološke mjere, okupljeni koji su protestovali uoči premijerskog sata nijesu držali distancu, pojedini nijesu nosili maske, a bilo ih je više nego što to nadležni preporučuju. Iako snimci i slike objavljeni na gotovo svim medijima, ovog puta izostala je reakcija predsjednika države Mila Đukanovića, poslanika i ljekara Jevta Erakovića i drugih koji su nekad činili čuveno Nacionalno koordinaciono tijelo.

Komite su danas izviždale i DPS i SD i sadašnju vlast, psovali i vrijeđali poslanike, a na Cetinju su prisutne jake policijske snage.

foto: FOS

Nakon ovih nemilih scena i kršenja svih propisa, nema predsjednika da apeluje na građane da se poštuju mjere i da vodi računa o svom zdravlju. Ne oglašava se ni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković koji je prvi u kritikama kada je u pitanju ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović. Vuković danas ne Tvituje i ne poziva na poštovanje mjera.

Ni Eraković nije mnogo glasan kada su okupljanja komita u pitanju, pa je žmurio na kršenja mjera u Nikšiću, Podgorici, sinoć u Mojkovcu i danas na Cetinju.

Nekadašnji NKT je prvi da opravda svoje greške iz prethodnog perioda, ali i prvi da optuži sadašnju vlast za epidemiološku situaciju za koju su jednim dijelom odgovorni. Kada su u pitanju komite, ne oglašavaju se, iako su im i danas poslali poruku da na Cetinju nijesu dobrodošli.

12 Comments
 1. Andrija2010 komentariše

  balegari montenegrinski

  23
  1
  1. Niksic hrabri komentariše

   Sto je bolje kd ovi izdajnici iz nove vlasti koju smo licno mi Srbi doveli zakljucase sve nase srpske gradove pa i Berane gdje mjerama samo ubijaju srpski narod! Drzavni uhljebi su svi iz dps i ini jedva cekaju zatvaranje da primaju plate i idmaraju,njihovi privatnici imaju milione i za njih mjere ne postoje sto znaci izdajnici Krivokapic i Becic novim mjerama ubijaju samo Srbe! Zato ce dobiti shipak od Srba na sledecim izborima IZDAJNICI IZDAJNICI IZDAJNICI RODA SVOGA

 2. Tolosi komentariše

  Olos podrzava olos.

  17
  1
 3. Real komentariše

  Jefto promijenio gel za kosu.Ne smije da priča 6h.

  14
 4. zdravko komentariše

  Pa oni su ih poslali jer su komite njihovi članovi. Ukoliko se zaraže da sami plaćaju liječenje

  1. Ivi komentariše

   A što oni da, reaguju, zašta ovo prima platu iz IZJZ.

 5. NIKO99 komentariše

  Muslimančine.

  6
  4
 6. Marko komentariše

  Da budemo iskreni kada nekoj opciji treba,krši mjere,znaci svi ih krše.Gospodo dzebe posjete imamo oči i vodimo to cesto.Ali se uvijek protivnik napada.degutantno zar ne

  1
  5
  1. Ešip Uracq komentariše

   Gutaj,Maśa,gutaj…da ne bude degutantno.

 7. micki komentariše

  Ova gamad ne mogu biti pravi Crnogorci nikako.Ovo je zlo .

  10
 8. Maršal komentariše

  Za ove se korona ubila

 9. Gabrijela komentariše

  Kakva ovo fela ljudi živi danas u istorijskoj prijestonici Crne Gore? Ipak, podržavam negodovanje ispoljeno prema Dpsu i Sdu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.