Komisija za etički kodeks ćuti o Romini Vlahović

2

Podgoričanka Sara Prelević tvrdi da je tužilac Romina Vlahović u više navrata povrijedila etički kodeks i prava građana. Ona se tim povodom obratila portalu Glas građana kako bi tim povodom bila pokrenuta odgovarajuća peticija, piše Dan.

Istim povodom se prije tri mjeseca obratila i tužilačkoj Komisiji za etički kodeks, ali do danas nije dobila nikakvu povratnu informaciju. Tražila je i prijem kod nekog u Tužilačkom savjetu, odakle su joj, kako tvrdi, saopštili da nema ko da je primi i da će je u pisanoj formi obavijestiti o predstavci koju im je podnijela.

“Istrajaću  u namjeri da tužilac Romina Vlahović odgovara zbog bahatog ponašanja i postupanja kojim su povrijeđena njena osnovna ljudska prava”, poručila je Prelević za Glas građana.

Protiv Prelević se vodi sudski postupak zbog sukoba sa Rominom Vlahović.

“Povod za sukob b le su pogrdne riječi koje je Vlahović uputila mojim kćerkama, inače djeci sa posebnim potrebama”, dodaje Prelević.

Prema riječima Prelević, iza ponašanja Vlahović, stoji neko ko joj omogućava da postupa tako.

“Iza Romine Vlahović stoji neko jak, ko je štiti i omogućava joj da vrijeđa ljude, a da pritom ne snosi nikakvu odgovornost. U prilog toj tvrdnji, ide i činjenica da su tužilaštvu trebala puna tri mjeseca da se oglasi po njenoj predstavci”, ističe Prelević.

Podsjeća da u trenutku sukoba nije znala da je Vlahović državni tužilac.

“Kada sam to saznala, bila sam još više zaprepašćena jer sam mislila da se državni tužioci moraju upravljati prema kodeksu u svakom trenutku, bili na dužnosti ili ne, a posebno da ne smiju da napadaju nedužne građane”, zaključila je Prelević.

2 Comments
  1. Ja komentariše

    Ovo lopovče cigansko vlahović ,ovo tužilac.daleko bilo.dokazana lopurda iz parfimerija tužilac.tako im je sve bilo u dps sdp sd bs sve gov.o do govne.a

    11
  2. Dobrilo komentariše

    Aman dokle više ove Vlahovićke i Vlahovići, ima li u C Goru poštena čeljadeta, da radi u interesu naroda pobogu?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.