Kolić (Demokrate): Bojanić je nestranački kandidat

0

Bespredmetno je ovih dana slušati brojne izgovore, trikove i ucjene, sa ciljem da navodni opozicionari ne podrže zajedničkog predsjedničkog kandidata opozicije, smatra potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dženan Kolić.
“Kada su Demokrate kao najjača opoziciona politička partija mogle da imaju ovako nesebičan i bezuslovan pristup zarad opozicionog jedinstva, onda niko nema pravo na sebične, jednosmjerene odluke koje pomažu DPS-u. Gospodina Bojanića opozicioni birači već doživljavaju kao jedinog predsjedničkog kandidat opozicije i rezultat je težnji, pa čak razgovora u kojima su učestvovali i oni koji su prvi potrčali da istaknu svog kandidata, da se opozicija objedini oko zajedničkog nestranačkog kandidata”, kazao je Kolić.
On smatra da kad je Aleksa Bečić, kao najpopularniji političar, i čovjek po ocjenama mnogih sa najviše šansi da pobijedi bilo kog kandidata DPS-a, odustao od svoje kandidature, jer nije bilo spremnosti kod najvećeg broja opozicionih subjekata da ga podrže u toj trci, onda bi, prema Kolićevim riječima, i oni koji su u narodu prepoznati kao simboli za statističku grešku, mamac za lakovjerne ili pomagače režima to isto trebalo da učine.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.