Kolašincu tri i po godine zatvora za silovanje maloljetnice

0

Vijeće Višeg suda u Bijelom Polju osudilo je juče na tri i po godine zatvora Kolašinca S. B. zbog krivičnog djela obljuba nad nemoćnim licem.

Prema navodima optužnice, okrivljeni je 3. jula 2018. godine u Kolašinu sposoban da shvati značaj svojih djela i upravlja postupcima, svjestan zabranjenosti radnji koje je preduzimao, htio njihovo izvršenje i izvršio obljubu nad maloljetnom osobom.

Navodi se da je okrivljeni iskoristio njeno fizičko i psihičko stanje u kojem se ona nalazila zbog konzumiranja veće količine alkohola i energetskog pića, usljed kojeg nije bila sposobna za otpor.

“On je iz kafe-bara, gdje su oboje sa društvom boravili, poveo u pravcu njene kuće i kada su došli do jedne stambene zgrade, uveo je u podrumsku prostoriju gdje joj je, dok je oštećena plakala i pokušavala da pruži otpor gurajući ga od sebe, skinuo majicu, donji dio trenerke i donji veš. Nakon toga je uhvatio jednom rukom za ruke i tako je držeći obljubio. Kada je pustio oštećena je pala i tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede”, navodi se u optužnici.

Izvor: Pobjeda

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.