Koalicije Prava stvar! (DPS, SD, SDP, LP, BP) i BS: Vlast u Bijelom Polju je stabilna

0

Zbog brojnih špekulacija i brzo iskazane zluradosti opozicionih političkih partija u SO Bijelo Polje saopštavamo javnosti i našoj političkoj konkurenciji da nema nikakve krize vlasti u Bijelom Polju, poručuju iz Koalicije Prava stvar! (DPS, SD, SDP, LP, BP) i BS.

“Sjednica Skupštine Opštine je zakazana za 28. jun, ali nije održana zbog nedostatka kvoruma jer je na sjednici bilo 16 odbornika iz vlasti i 0 (nula) odbornika iz opozicije. Tri odbornika vlasti nijesu mogla da prisustvuju sjednici iz profesionalnih i ličnih razloga. Međutim, bilo bi zanimljivo da odbornici opozicije pojasne svoj izostanak sa sjednice”, ističe se u saopštenju.

Kaže se da su nezainteresovanost za rad u Skupštini već iskazali više puta u prethodnom periodu, a ovo je samo nova demonstracija istog.

“Pozivamo ih da bolje analiziraju probleme koje imaju njihovi partijski saborci u Podgorici, Beranama, Nikšiću, Budvi, Andrijevici ali i Mojkovcu, Tivtu i tako redom, opština po opština. Kriza vlasti je samo u onim opštinama gdje su vladajuće partije naši politički oponenti. Za Bijelo Polje ne brinite jer je vladajuća većina stabilna”, stoji u saopštenju.

Dodaju da za njih Skupština nije odnos 19:18 već kada je u pitanju interes grada i građana proporcija bi morala biti 37:0.

“Zbog toga opet pozivamo opoziciju da se uozbilji i počne da radi u interesu Bijelog Polja, a ne u interesu ličnih zabluda o mogućem rušenju vlasti. Dok su ovakvi, sigurni smo da se to neće desiti. Naša najveća snaga, i pored grešaka kojih smo svjesni, je upravo to što smo i dalje mnogo bolja politička ponuda od naše alternative. Budite bolji, pa će biti i vlasti i fotelja. Znamo da vas samo to interesuje, pokazuju vaši lideri na državnom nivou, ali put do njih je odgovorna politika, a ne sabotaža”, zaključuje se u saopštenju.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.