Ko se igra sa pokojnim mitropolitom: Stoji li Daka iza lažnog testamenta?

11

Piše: Mirko Petrović

 

Da li Iza lažnog testamenta blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija koji je pojavio jutros u javnosti stoji kontroverzni nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović?

Isti Davidović je odmah nakon mitropolitove smrti tvrdio da postoji mitropolitov testament i da je on u njegovom posjedu,

Indikativno je da se lažni testament pojavio u javnosti upravo uoči lokalnih izbora u Nikšiću na kojima učestvuje Davidovićev Narodni pokret,

Više je nego jasna Davidovićeva namjera da obmane pravoslavne vjernike da mu daju glas, kako bi se preko crkve prigrabio fotelje. Ovakva zloupotreba crkve u partijske svrhe krajnje je degutantna, a zabrinjavajuće je što se niko iz crkve ne oglašava povodom toga.

Ranije danas  Pravni zastupnik MPC Dalibor Kavarić je u demantiju teksta pod naslovom “Evo kako izgleda testament mitropolita Amfilohija” objavljenom juče na portalu “Luča” , izjavio da je pomenuti testament od prvog do posljednjeg slova apsolutna izmišljotina i falsifikat…

-Navedeno faslifikovano pismo, koje prenosi pomenuti portal, a koje je navodno na svom FB profilu objavio izvjesni Lazar Marković, ni po formi ni po sadržini ne predstavlja Mitropolitovu posljednju volju niti amanet, a neistiniti navodi izneseni u tom pismu su netačni, zlonamjerni i izmišljeni- naveo je Kavarić u demantiju.

11 Comments
 1. Petar komentariše

  Daka je igrac sa laznim testamentom. Fukara.

 2. Slave komentariše

  Koliko su neki spremni da odu daleko kako bi se dohvatili fotelje i položaja. Samo daj, daj, grabi, arči. Nije mu dovoljno ono što je već poharao, ne zna ni koliko ima. Hoće još! Sad se sjetio da i blaženopočivšeg sveca iskoristi, krivotvoreći i falsifikujući. Kalja uspomenu i na Njega.. Dokle ovo ludilo ide?

  1. Nikola komentariše

   Ne znam je li placen, verovatnije ucenjen ili je samo pukao psihicki pa usao u politiku… ali kada se saberu njegove izjave i djela jedino je sigurno da radi najdirektnije protiv interesa srpskog naroda u cg.

  2. Mare komentariše

   Stvarno je nisko spao. Znali smo i ranije kako je sticao bogatstvo, ali ovo je čak i ispod svakog nivoa, da kupi glasove na ovakve laže.

 3. Milić komentariše

  Zna se konje kakav je Daka Davidović. Naravno da lažni testament njegovih ruku djelo.

 4. Jelena komentariše

  Stvarno se da zapaziti da se daka najvise od svih poziva na crkvu i pravoslavlje… mislim ja ne mogu za sebe da tvrdim da sam neki veliki vjernik ali ne bih se nikad igrao sa bogom na ovaj nacin. Place mi se kada vidim kakav je to ljudski odron !

 5. Sofija komentariše

  Stvarno ali stvarno ne mogu da razumijem kakvo ludilo je obuzelo covjeka njegovih godina. Pa za 3 njegova zivota ne bi mi na pamet palo da uradim nesto u toj mjeri ljigavo i bahato. FUJ!

 6. Niksicanin komentariše

  Još jedan fetiš ,, ktitora i dobrotvora ” pored toga što mu je hobi šverc cigaray nafte i oružija , izgleda da mu je i hobi falsifikovanje testamenata. Fuj dno dna . . .

 7. Borac za pravdu komentariše

  Sve su šanse da je to maslo ovog profitera. Sramota je i bruka ovo što se dešava !

 8. Djole30 komentariše

  Daka sad si pao niže nego ikad. Ovo ružan i besraman potez jednog očajnika. Shvatio da neće dobiti ni 0,2 posto pa se služi ovakvim prljavim trikovima

 9. Obilića Poljana komentariše

  Daki Davidoviću ništa se ne smije vjerovati, poznati su mu i rani radovi i sve.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.