Ko je ubijeni Edmond Mustafa: Bio na meti Kavčana ali i Škaljaraca zbog veze sa udovicom ubijenog Zijada Nurkovića!

0

Edmond Mustafa, navodni pripadnik škaljarskog klana, koji je jutros ubijen u centru Bara, pominjao se u Skaj prepisci koju su tokom 2020. razmjenjivali vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i policajci koji se sumnjiče da su radili za njega, a u kojoj pominju i da je on u opasnosti od „svojih“ zbog veza sa blogerkom Vasilisom Nurković, prenosi Kurir.

U njihovoj presretnutoj komunikaciji otkriveno je da su „kavčani“ planirali otmicu Mustafe, navodeći da bi trebalo da pristane „da bude svjedok-saradnik i otkrije im ubice za minimum 20 likvidacija“.

On je ove informacije negirao.

Iz prepiski koje su ranije objavili mediji, proizilazi da se on plašio za svoj život i to ne samo od pripadnika suprotstavljenog kavačkog klana, već i od svojih „škaljaraca“.

„U presretnutim porukama je otkriveno da je od svojih strahovao zbog fatalne crnogorske blogerke Vasilise Nurković“, podsjeća sagovornik Kurira.

Navodno, „škaljarcima“ se zamjerio jer je posle ubistva njihovog saradnika Zijana Nurkovića 20. aprila 2019. u Španiji, uplovio u vezu sa njegovom udovicom Vasilisom.

FOTO: Društvene mreže

 

„Kaže „hoćete me ubiti vi, hoće „kavčani“, hoće moji što sam sad u vezi sa ženom od Zijada“, piše, navodno, u poruci koju je poslao uhapšeni policajac Petar Lazović, osumnjičen da je sarađivao sa odbjeglim Radojem Zvicerom.

Zijad Nurković bio je blizak klanu Alana Kožara i njegov kum. On je likvidiran naočigled Vasilise koja je tada bila u drugom stanju i njihove ćerke. Inače, Vasilisa je poznata blogerka i influenserka u našoj državi, a na društvenoj mreži Instagram ima brojne pratioce.

U daljim prepiskama, Radoje Zvicer obavještava policajce da se sjetio da su „škaljarci“ svom saradniku, dok je bio u zatvoru, slali fotografije djevojke koja drži prst na usnama, kao „znak ćutnje“, na šta mu Lazović objašnjava da je to bila izvjesna Vasilisa.

„Reci mu da oće da ga u Noru tresnu. Kad je izdao Zijada, sve bi“, piše, navodno, uhapšeni policajac.

Zvicer i Lazović tada, kako su pisali mediji, zatim razmjenjuju fotografije djevojke i njenih drugarica.

„Jer, ako ne bude ispoštovao ovaj smrad… mi mu sve znamo i način. Mi ćemo ga povesti u nepoznatom pravcu, brate, on umire od nas, drhti kao prut! To i koristimo. Sad sam mu nosio da jede. Samo ako ne bude, to mu je kraj“, piše on.

Inače, suprug blogerke Vasilise, Zijad Nurović, ubijen je 2019. u Španiji kada mu je napadač prišao dok je sa suprugom i djetetom bio u automobilu.

(Kurir)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.