Ko je Danko Bakrač: Sin kontroverznog čelnika Auto moto saveza i trkač švercovao 200 kila droge!

1

Vozač trkačkih automobila Danko Bakrač je osoba koja je prije nekoliko dana uhapšena u Ulcinju, pod sumnjom da je prevozio više od 200 kilograma marihuane, otkriva Borba. On je sin Zorana Bakrača, čelnika Automoto saveza Crne Gore za koga se vezuju mnoge kontroverzne odluke, koje su išle na ruku nekim tajkunima. Bakrači su, kako nam je potvrđeno iz više izvora, povezani sa Demokratskom partijom socijalista.

Bakraču je određen pritvor, a inspektori još nijesu utvrdili da li je droga bila njegova ili je za novčanu nadoknadu prevozio za nekoga.

Ulcinjska policija uhapsila je Bakrača, koji je u džipu marke “nisan terano” podgoričkih registarskih oznaka, kako se za sada sumnja, prevozio više od 200 kilograma marihuane. Podgoričanina je policija zaustavila na Velikoj plaži u blizini hotela “Imperijal”.

Prema saznanjima medija, policija je slučajno otkrila krijumčara, jer su na tom dijelu magistrale, kada je naišao, kontrolisali saobraćaj. Policajcima nije promakao džip “nisan”, registarskih oznaka PG HF 228, koji je skrenuo sa puta, što je bilo sumnjivo.

U blizini plaže “Imperijal”, kako su Vijesti objavile, policajac je zaustavio Bakrača, koji je autom pokušao da pobjegne. Policajac ga je brzo stigao i primorao na sudar, nakon čega je Bakrač uhapšen.

Sinu poklonio na korišćenje vrijednu radionicu

Zoran Bakrač, otac Danka Bakrača je pod veoma čudnim okolnostima postao svojevremeno vlasnik milionske imovine Auto-moto društva “Bećo Lazović”. Zoran Bakrač je tada svom sinu Danku omogućio da koristi jednu od radionica u preduzeću za sopstvene potrebe prvo za malu, a kasnije, kako su nam rekli sagovornici, za nikakvu nadoknadu. Naime Danko Bakrač, vozač trkačkih automobila, skoro deceniju je koristio tu radionicu za opravku kako svojih vozila, tako i vozila ljudi koji su dolazili tamo, a da nikome ništa nije plaćao.

1 Comment
  1. Khuc khuc komentariše

    Sigurno je vilu na stari aerodrom prije 15 god napravio od plate…

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.