Knežević: Vučić i Srbija dali vakcine Crnoj Gori, a Vlada Crne Gore danas čestitala lažnoj državi Kosova!

7

Predsjednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević pozdravio je donaciju vakcina koju nam je poklonila Srbija, a večeras nešto prije 19h premijerka Srbije Ana Brnabić predala premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću.

“Iako je danas Vlada Crne Gore čestitala dan tzv. Kosova, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić su donacijom 2000 vakcina još jednom pokazali da su naše bratske veze neraskidive vo vjeki vjekov.”, napisao je Knežević na svom Twitter profilu.

7 Comments
 1. Helm komentariše

  Odvratno zvuči čestitka lažnoj državi Kosovo* ako se zna da su džihadistima [email protected] dali najviše boraca iz Evrope, uzimajući u obzir ukupan broj stanovnika.

  Ali treba naglasiti da je čestitku uputio predstavnik odnosno potpredsednik Vlade Dritan Abazobić bez čije podrške ne bi bilo Vlade.

  Ali šta ste očekivali od albanskog četnika 😂 i ovo je možda najbolja poruka Srbima da više ne glasate na izborima za URU kao nekada za PCG na nikšićkim izborima.

  A URA-šima (ura u prevodu sa albanskog na srpski jezik znači most) smeta kada predsjednik Vlade Krivokapić čestita Dan Republike Srpske.

  Vlada Crne Gore je sastavljena i od kadrova koja je birala URA (most) kao na primjer ministarka Srnzetić koja na twiter nalogu čestita Bajdenu i na albanskom jeziku.

  13
  14
 2. Ivi komentariše

  Ne brini Milane, ima ona Njemačka ćita da bude mirna.

  10
 3. Jovana komentariše

  Srbija❤️

  13
 4. Marko al ni da Bog Milacic komentariše

  Dan posle izbora u NK ,METLA , ides krivi u stan od 200 kV od dps sto si dobio. A tvoja podguzna muva-buva milacic i rodbina mu s tobom, kuci

  12
  1
 5. Lemi komentariše

  Vakcinisi se Milane.

  4
  12
 6. Milica komentariše

  Hvala Srbiji, nasa bratska drzava! A cestitanje Kosovu je bilo nepotrebno ako se vec toliko ogradjivalo od cestitanja Republici Srpskoj…smijesna prica

  9
  1
 7. Slave komentariše

  Ko čestitao? Šta? Ljudi, kakvo Kosovo, kakva državnost? A Srbija vakcine..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.