Knežević: Viši sud, po diktatu režima, u situaciji neformalnog vanrednog stanja potvrdio mu je 4 mjeseca pritvora! (VIDEO)

0

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević saopšio je danas da mu je Viši sud, u momentu neformalnog vanrednog stanja, potvrdio presudu Osnovnog suda na 4 mjeseca kućnog pritvora. On je kazao da režim i u ovakvoj situaciji kakva je trenutno u Crnoj Gori, koristi svaku priliku da se obračuna sa političkim neistomišljenicima.

”Dok nas premijer poziva na nacionalno jedinstvo i slogu, sudovi nastavljaju da se po diktatu režima, u ovim teškim vremenima, po cijelu državu, obračunavaju sa DF-om, najjačim opozicionim subjektom”, kazao je on.

On je pitao premijera da li se predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nalazio u izolaciji, s obzirom da je došao u Crnu Goru iz zemlje koja je pogođena pandemijom koronavirusa.

“Da li je izolacija određena za premijera Markovića, ministra odbrane Boškovića i ostale koji su bili u kontaktu sa Đukanovićm na sjednici Savjeta za nacionalnu bezbjednost”, pitao je Knežević.

 

 

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.