Knežević teško optužuje: Ministar Hrapović je dio mafijaške hobotnice koja me reketirala preko Budimira Šegrta!

2

Ministar zdravlja Kenan Hrapović je dio mafijaške hobotnice i učestvovao je u mom reketoranju preko Budmira Šegrta, otrkio je Duško Knežević, predsjednik Atlas Grupe.

”Dok sam držao bolnicu Meljine, a tamo je prisutna jaka farmaceutska mafija, poput grandovske mafije i narko mafije, ministar Kenan Hrapović, je bio jedan od pipaka te mafije zajedno sa Budimirom Šegrtom, koji je učestvivao u reketiranju. Dok sam ja ubacivao novac i davao kredite oni su krali, prvo preko Montefarma a potom preko Glosarija. Na vrhu te piramide je čovek joji ih je sve štitio Milivoje Katnić, koji je kum ovoga tipa što drži Glosarij i on pokriva sve njegove poslove. Tu su velike pare, tu se oko 200 miliona godišnje obrne novca što sa Fondom što sa drugima. Tu je ministar Hrapović jedan od glavnih, a Budo Šegrt mi je govorio da je morao da nosi procenat Hrapoviću, kada mu je plaćao fakturu za Meljine, saopštio je Knežević za Borbu.

Najmanje što se očekuje od Hrapovića je, kako kaže, da podnese ostavku.

”Lično mislim da kod njega nema obraza, nema časti, nema poštenja, i da takvi ljudi ne bi trebali biti na tim odgovornim mjestima. Apelujem gdje god ih narod bude vidio, na ulici, treba da im skandira „Lopovi odlazite“, i na taj način ih što prije izolovati, njih i njihove familije poput virusa korone, rekao je on.

Onežević je dodao da braća Milo i Aco Đukanović sigurno neće ništa donirati državi.

”Neće da doniraju jer vjeruju da bi tim činom pokazali da imaju pare, pa je bolje da ćute, navodi on i dodaje:

”Njihove pare su proklete, ukradene od naroda, zaražene, one su gore od korona virusa. Apelovao bih da Crnogorci ne uzimaju te pare, zaključio je Knežević u obraćanju pratiocima na Instagramu.

2 Comments
 1. Lange komentariše

  Duka daj nesto konkretno odma poslije korone da zburdamo sve ovo u septicku jamu sa sve njihovim rodbinama.siguran budi uradis li to imace mesta za tebe u oreporodu ive drzave

  29
  1
 2. dajo komentariše

  Jos ti je puska prazna.To smo znali i bez tebe.Nemoj da te Milo zajebe,pa donira velike pare,one tvoje.

  10
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.