Knežević: Režimski mediji ne mogu sakriti golotinju Prve privatne države!

0

Nakon što je Predrag Bošković juče ozbiljno priprijetio Vladimiru Putinu, danas je odlučio da zaprijeti crnogorskom narodu imaginarnim istraživanjem javnog mnjenja u kojem je navodno rejting DPS- a na istorijskom maksimumu, ocijenio je Milan Knežević, predsjednik DNP-a i funkcioner DF-a.

“Znači, po logici ministra odbrane, što je više afera i koverti, to nam je cementirana pozicija lidera evropskih integracija u regionu. A posebno ohrabruje stav Predraga Boškovića da je ono što je uradio Migo Stijepović uobičajeni obrazac ponašanja u Evropskoj uniji, i da komesar Johanes Han dolazi sljedeće nedjelje u Crnu Goru da pohvali Vladu koja je izabrana zahvaljujući tajkunsko kriminalnim donacijama iz crnih fondova kojima su kupovali glasove crnogorske sirotinje. Vjerujem da je opšte oduševljenje dostignućima najmlađe članice i u NATO savezu dok DK na dnevnom nivou štancuje dokumenta kako je Crna Gora postala Prva privatna država u Evropi. U potpunosti razumijem ministra odbrane što je u pomoć za friziranje rasula u kojem se nalazi režim pozvao oklopna vozila na čekanju, vojne radare u vidu donacije, kao da je htio da nam pošalje poruku da će u odbrani Vlade Prve privatne države, na ulice izvesti vojsku i ŽRK Budućnost”, kaže Knežević.

Zato i želi, dok je Predrag Bošković još u Briselu, da mu uhvati “muštuluk” da je početkom februara prema posljednjem istraživanju javnog mnjenja njegova partija nezadrživo padala prema 30% podrške, dok se koalicioni sateliti nalaze na nivou statističke greške.

“Upravo svjestan te činjenice ministar odbrane nije odgovarao DF-u, već je danas poslao poruku da je izabrao Duška Markovića, a da Milo Đukanović i Migo Stijepović treba krivično da odgovaraju. Stav Boškovića o tehničkoj (prelaznoj vladi) predstavlja poziciju jedne frakcije u DPS-u, koja poput druge frakcije u DPS-u nikako da shvati da oni više ne mogu kontrolisati niti određivati nezaustavljive demokratske procese. Na ovaj način Bošković pokušava krivicu kupovine glasova u svim izbornim ciklusima svaliti isključivo na predsjednika države, iako je on nakon svakih pokradenih izbora redovno biran za ministra, ističe Knežević.

Drugim riječima, ministar odbrane uvodi komandnu odgovornost u preuzimanju krivice, demonstrirajući svoj stav kako je Vlada poštena a predsjednik države grešno korumpiran.

“Zato i ne čudi što se zbog dramatičnog srozavanja DPS- a, Milo Đukanović odlučio na gostovanje u jednoj televizijskoj emisiji, ne bi li pokušao reanimirati svoj politički rejting. Ali nikakvi režimski mediji, emisije, analitičari, eksperti, tajkuni, kontrolisani tužioci, sudije, NATO radari i oklopna vozila, ne mogu skriti golotinju Prve privatne države. Zato i imam obavezu prvi da uzviknem:” Car je go!”, zaključio je Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.