Knežević razbio laži Vijesti: DF nikad izdati neće, Krivokapić da bude mandatar, lopovi da idu u zatvor!

10

Demokratski front predlaže da lider koalicije “Mir je naša nacija” Aleksa Bečić bude predsjednik Skupštine, a nosilac liste koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivpokapić mandatar buduće Vlade, saopštio je poslanik DF-a Milan Knežević na današnjoj konstitutivnoj sjednici Skupštine.

Slobodna Crna Goro srećna nam sloboda izvojevana u hrabrosti. Sloboda koja ima za pravo da peva lepše i bolje nego sužnji koji su se izborili za nju“.

Potom je naglasio da „tu slobodu niko neće ugroziti niti dovesti u pitanje, niti će se že lje građanja dovesti u pitanje. Niti ćemo je dovesti mi koji su se borili za tu slobodu, koji su se jedini vikali „Milo, lopove“, koji su hapšeni i kojima je određen pritvor bez procesa.

Dodao je da neće onima koji su 30 godina bili na vlasti i postali milioneri, milijarderii da neće dozvoliti“ nekim centrima moći koji su delovali iz senke koje su imali veze sa pro-strankom i koji su govorili da će Demokratski front dati podršku Milu Đukanoviću.

“Nas ne interesuju fotelje, interesuje nas samo budućnost Crne Gore i svih njenih naroda. Niko od nas izdati neće. Ali nećemo dozvoliti Vijestima i Željku Ivanoviću da sastavljaju Vladu, kazao je Knežević.

Predsjedavajući Miodrag Lekić je pozvao da se dostavi pisani predlog deset poslanika, kako bi se izjasnili o predlogu DF-a.

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović rekao je da je predlo DF-a apsolutno prihvatljiv za tu koaliciju, te poručio da ostaje “čovjek od riječi”.

“Ako se zadovolje poslovničke forme, možemo da pristupimo izboru predsjednika skupštine iz redova Demokrata, Alekse Bečića, a da nakon toga formalizujemo i kandidaturu za novog mandatara”, kazao je Abazović.

Dio poslanika Demokratskog fronta nije prisustvovao intoniranju državne himne Crne Gore na početku današnje konstitutivne sjednice 27. saziva Skupštine Crne Gore.

Sjednicom predsjedava najstariji poslanik Miodrag Lekić (“Mir je naša nacija”), kome pomaže najmlađi, Maksim Vučinić iz koalicije „Za budućnost Crne

10 Comments
 1. Boka di cataro komentariše

  Možeš sada borbene. Stisnuli Đedo i kvinta i nema mrdanja. Je li Medo podnio ostavku.

  53
  38
  1. Smeh komentariše

   Đedo je odsvirao. A kvinta takođe nema nikakve veze sa ovim. A odsvirao je i Ž.I.

   20
   35
 2. Црна_Гора komentariše

  Vaskrsla je Istorijska Njegoseva Crna Gora.
  Slomili smo FASIZAM Nato montenegro.
  Sloga bice poraz vragu..Brat je mio koje vjere bio.

  40
  3
 3. Podgoricanin komentariše

  Tako je.Zivjeli posteni crnogorci ,srbi ,bosnjaci ,albanci i svi koji misle dobro drzavi.Zivjela NARODNA SLOGA I NOVA VLADA KOJA CE POMIRITI CRNU GORU I EKONOMSKI OPORAVITI

  32
  2
 4. Pobjednik komentariše

  A cus razbio lazi 🙂 nije no se uprpao od naroda kad je vidio da instrukcije od njegovog vlasnika vucica ne prolaze.

  25
  15
 5. Sity kvart komentariše

  Knezevicu trebali ste danas u Skupstinu da saslusate himnu. Kakvi ste to ljudi . Hocete da vodite drzavu a necete himnu. Takva kakva je , nasa je

  4
  15
 6. Docer komentariše

  Jedini koji je odsviro si Ti I tebi slicni….Milo Vucic I ostala druzina

  6
  4
 7. Vasa komentariše

  Cetnikklerofasisti ne zele slusati himnu
  Majke im ga.

  14
  1. vaso komentariše

   Ustasko kopile lijekove povecsj dozu 😂🤣😭

   7
   1
 8. Jovan Markus komentariše

  Dobro je da su ovi moji drugovi sabrali dva i dva. Oni samo mogu da podrzavaju vladu, ali ne i da udju u vladu. Ja samo mogu biti direktor muzeja na Cetinju. To se dogovara sa Mitropolitom. Sada ce on da vedri i oblaci.

  7
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.