Knežević poziva na jedinstvo: Organizatori protesta i dio medija da prestanu da se igraju politike!

2

“To što je sinoć bilo manje naroda na protestu je direktna zasluga organizatora i dijela medija koji dovode u zabludu građane. Pokušavaju nekakvim jednostranim deklaracijama, kad im vrijeme nije, da uguše narodni bunt. Najbolje bi im bilo, dok su na vrijeme, da prestanu da se igraju politike, jer je pitanje kada ćemo opet imati ovakvu situaciju”, poručio je Duško Knežević, predsjednik Atlas Grupe, koga SDT potražuje zbog navodnih finansijskih malverzacija.

On je pozvao organizatore protesta da sjednu ovih dana za sto sa kompletnom opozicijom i dogovore dalje korake.

“Od šetnji nema ništa, tako se samo gubi energija. Predlažem da se organizuje skup ispred zgrade Predsjedništva i da se tamo ostane dok Milo ne podnese ostavku, da velika masa ljudi izvrši pritisak na njega”, kazao je on u uključenju na Instagramu.

Osvrnuo se i na veze sina VDT-a Ivice Stankovića sa nekim grupacijama.

“Ni u afričkim zemljama nije moguće da sin Vrhovnog državnog tužioca bude povezan sa kriminalnim grupama i da se time hvali. U normalnim i pravnim zemljama, a Crna Gora to nije, morao bi da ide u zatvor, a njegov otac da podnese ostavku”, rekao je Knežević.

2 Comments
  1. Biserka K. komentariše

    Manje ih nije bilo isko si i ti i DF za to navijao. Sjedi tamo i brini svoju brigu. Imao si kada da mislis o gradjanima CG ali si mislio o sebi i uhljebljavanju raznih dps kadrova.Dobri su ti bili dok je trajalo. Batali politiku.

  2. Dragan komentariše

    Zabolje nas k ….c za tebe i takve prijatelje Bila Klintona i zapada.Mrs u p …
    m ….u

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.