Knežević poručio organizatorima protesta: Neću dozvoliti da preko mojih leđa neko uslovljava i obračunava se sa opozicijom!

5

Kada sam pokrenuo operaciju rušenja Mila Đukanovića, nisam očekivao da će zahtjev za njegovom ostavkom ostati po strani, a da će se ispostavljati ultimatumi opoziciji, poručio je Duško Knežević, predsjednik Atlas Grupe.

“Pošto sam objavio snimak u kojem Migo Stijepović prima pare u koverti, ljudi su odlučli da izađu na ulicu. Ne mogu i neću da dozvolim da narodna energija bude prosuta tako što će neko, preko mojih leđa, da se obračunava sa opozicijom umjesto sa onim zbog čijih nepočinstava narod izlazi na ulice.

Zadatak onih koji se predstavljaju kao organizatori protesta je da, na primjer, povedu nezadovoljni narod na vilu od 10 miliona eura pod Goricom, koja je u vlasništvu Mila Đukanovića, da održe energiju među građanima koja je nastala nakon poteza koje sam povukao, a ne da unose podjelu među one koji su se okupili da ruše režim, tvrdi Knežević.

Dodaje da vidi da se pažnja nekih iz organizacionog odbora usmjerila ka uzimanju trećine neke imaginarne vlade.

“Zaboravljaju da nema promjena u Crnoj Gori bez odlaska Đukanovića i njegove klike. Jasan dogovor trebalo bi da bude oko tehničke Vlade, usklađen sa opozicionim strankama na političkom nivou, te definisanja novog izbornog zakona, nakon čega slijedi raspisivanje prijevremenih izbora.

Svako pravljenje dogovora sa režimom u cilju zaštite Đukanovića, od bilo koga na političkoj sceni, biće sa moje strane žigosano, baš kao što se odnosim prema članovima kriminalne hobotnice na čelu sa prvom familijom”, poručio je Knežević.

5 Comments
 1. Srdja komentariše

  Kao nekadašnji član časnog i uzvišenog LSCG, koji je promovisao najviše demokratske i ljudske vrijednosti dostojne epiteta najvišeg civilizacijskog dostignuća na ovim nesrećnim prostorima u novijoj istoriji, ne nalazim sebi mjesta u ovoj i ovakvoj opoziciji. Uprkos tome, kao obični učesnik protesta, koji mjereći koracima podgoricke ulice sa ostalim potlačenim građanima subotom naveče, pokušavam da udahnem zračak slobode, ne pitam se kojoj partiji pripada mučenik koji šeta pored mene. Tačno je da se opozicija mora ujediniti i da se bez nje ovo ne može završiti, iako o njima i nemam baš visoko mišljenje, naprotiv. Ali g. Kneževiću, ti si dio tog istog kleptokratskog sistema koji je bio zaduzen za ovu bjesomučnu i nezapamćenu pljačku. Poharu! Posvađeli ste se kao hijene oko plijena koji ste od nas opljačkali. Ne pokušavaj da utičeš na nas i da nas učiš što bi mi trebali da uradimo jer samo praviš štetu. Ako na to pristane opozicija, dalje će šetati bez mene. Pokušavam da moje obraćanje zadržim u civilizovanom obraćanju tražeći (sa mukom) eufemizme za sve ovo što ti saopštavam, inače bih ti u četiri oka saopštio sve ono što zaslužuješ, sa puno kolokvijalizama. Umjesto što nas učiš što da radimo, objavi to što imaš (ako imaš), ne plašeći se da ćeš sebe dodatno inkriminisati, ako si muško. Meni lično ne trebaju novi (ni stari) dokazi od tebe, jer mi je sve jasno svih ovih 30 godina. Ali dijelu našeg naroda, čiji je intelektualni sistem podešen da funkcioniše na nižim frekvencijama, stalno zahtijeva novo gorivo. Nemoj da nas učiš što bi mi trebali da uradimo za tebe, nego ispravi kičmu pa ti uradi nešto za nas. Budi muško i objavi sve ako imaš potrebu da doživiš harizmu. Valjda smo zaslužili to od tebe i tvojeg DPS-a nakon epske pljačke koju činite decenijama

  1. Dušan komentariše

   istomišljeniče,dodao bih samo i poručio gospodinu Kneževiću,uz sve ovo što ste vi rekli,da se mi gradjani borimo za bolje śutra,a ne za njegove legalne ili nelegalne milione. Mi dokle dočekamo to “britansko tužilaštvo”,unučad nam fakultete pozavršavaše i zaposliše se u voli kod Bokana juniora na kese. No majstore konkretne dokaze,spise,ugovore sve što posjeduješ kako kažeš na viđelo. pomami ovaj utučeni narod,ove izmučene ljude,ove ranjene lavove. Ove proteste je činjenica da si ti pokrenuo jednim snimkom,al isto tako je činjenica da ces ih sa “rekla-kazala” ugasit. Daj to što imaš,uključi se u “borbu”,pomogni ovome napacenom narodu,okaj grijehe svoje…u suprotnom,iz Londona je lako,(što bi rekli oni pravi crnogorci,stari neškolovani ali mudri) tudjim k****m koprive mlatit. A ovi naši su se eo 30 godina kopriva namlatili. No majstore dokaze. i ja te eo glupi,niskoškolac učim,mani se priča o zdravim i bolesnim tkivima,pozicije i opozicije odje je narod bitan! a ako ocete narodske proteste,prave narodske samo ih dva coeka mogu vodit ,nazalost je jedan pokojni…a ovoga drugoga ljubite u prkno i molite makar tu jednu ulogu da odigra,tolko mu crna gora duguje! pozdrav za “oca nacije” ,slavka perovica od istinskih patriota ,liberalne i osakacene Crne Gore,jedne jedine!

 2. Vesko K. komentariše

  Knedebic seds ko Murinjo bi ds trenira i jedne i druge dok ne pstigne dil.Sto dalje od mjefa to bolje.

 3. luxembrg komentariše

  Kad prevarant oboli od značaja ponaša se kao Knežević. On da kaže: “neće niko preko mojih leđa…..”? Ha, ha….Ko tebe i tvoj novac više zarezuje Kneževiću? Spremaj se za raspravu na engleskom sudu i budi sretan da te ne pošalju u Spuž. Zbog uslova u Spuže, naravno. Pitanje je da li ga treba liječiti i da li se može izliječiti?

 4. Istina komentariše

  Hocemo snimke sa Milom. HOcemo exsplicitan materijal. Znamo svi dobro koliku sexualnu energiju ima takozvani gospodar. Mora da je bio bahat, perverzan u vili DK u zeti! Hocemo snimke, da narod vidi kakav perverznjak, bolesnik, tj jadov vodi DPS. Kakav bijednik i mucenik misli da je predsjednik drzave!!! Sve laz, gola laz. Padaju maske! Narod ce sve da sazna uskoro! Ima da radi metla!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.