Knežević: Pokrećem postupak u Londonu protiv Đukanovića

0

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević je u svom uživo uključenju putem Instagrama najavio da će sledeće sedmice pred britanskim sudovima pokrenuti slučaj protiv Mila Đukanovića, zbog kako je naveo kriminalnih radnji.

On je istakao da će pokušati da se uključi 16. marta, pred proteste, kako bi građanima saopštio nove detalje i pojedinosti o kriminalu u vrhu vlasti.

“Biće još objava, pripremamo sve polako. Angažovan je i advokatski tim, koji je još jednom naglasio da ne postoji crvena Interpolova potjernica za njim, iako je Crna Gora to tražila”, kazao je on.

On je ocijenio da su organizatori protesta koji će se održati 16. marta, trebalo da formalizuju svoje zahtjeve i pisano ih dostave parlamentu, šefu države i Vladi Crne Gore.

Nakon izbora u Tuzima, postalo je jasno da Albanci napuštaju Đukanovića, jer im je postalo jasno da on više nije faktor koji odgovara SAD i Evropi, kazao je Knežević putem Instagrama.

„Sve što radim sada, radim iz najdubljeg uvjerenja da će vlast u Crnoj Gori brzo pasti, vidjeli ste i po izrazu lica „gospodara“ kako mu je sada. Potrebni su nam tehnička vlada, novi izbori, zakon i druge reforme, kako Crna Gora ne bi bila vlasništvo jedne familije. Crna Gora zaslužuju bolju budućnost“ poručio je Knežević.

(IN4S)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.